Bicicleta eliptica Cross M Kettler si slabesti sanatos si rapid cu

      Daca si dorinta ta rezeoneaza cu ideea de a avea un corp sanatos, care sa atraga atentia celor din jur, atunci e cazul sa iei atitudine si sa acorzi mai multa atentie sportului. Bicicleta Eliptica Cross M Kettler este o alegere interesanta pentru oricine doreste sa inceapa o viata sportiva sau sa aiba parte de un antrenament de calitate in linistea si comoditatea casei sale. Este ideala pentru incepatori, pentru persoane cu probleme articulare, pentru pierderea in greutate si tonifiere.

       Bicicleta eliptica Cross M Kettler permite o miscare de tip eliptica punand in miscare toate grupele de muschi importante la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Are o greutate de numai 28.5 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 110 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. Greutatea voalanta este de 12 Kg.

       Senzorii pentru detectarea pulsului sunt instalati in manere si sunt de mare precizie facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. 

      Sistemul de pedalare ofera o suprafata mare si aderenta buna astfel incat sa nu iti alunece piciorul in timpul exercitiului. Greutatea maxima admisa pentru acest model este de 120 Kg.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta eliptica KETTLER NOVA M/Cross M, Greutate utilizator 110 Kg, Volanta 12 Kg,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *