Combina frigorifica Arctic ANK356-4+ performante bune la racire

       Combina frigorifica Arctic ANK356-4+ este una din alegerile excelente pentru orice casa, un aparat electrocasnic accesibil ca pret, care ofera un mediu excelent pastrarii de lunga durata a alimentelor la interior. Nu este o combina care sa impresioneze la partea de design, dar nu arata nici rau, aceasta in mare parte respectand liniile clasice ale modelelor Arctic, albe imaculat si cu putine elemente la exterior care sa iasa in evidenta. 

      Un alt punct de reper care sa te convinga ca este o alegere foarte buna il reprezinta consumul energetic, n cazul de fata fiind vorba de o combina frigorifica foarte eficienta din acest punct de vedere, incadrata in clasa de eficienta A+. Aceasta ofera  un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un consum redus de energie. In mare, consumul inregistrat de combina ajunge undeva la 297 kWh/an.

      Pentru interior spatiul disponibil de 331 litri este impartit intre frigider (205 litri) si congelatorul de 126 litri, situat din zona inferioara a sa. Frigiderul ca spatiu, este impartit pe 3 nivele separate de rafturi din sticla securizata, care pot fi oricand glisate sau reasezate pentru a urmari marirea sau micsorarea spatiului dintre nivele. Usa de acces interior este dotata cu suporti pe dimensiuni diferite pentru a putea primi sticle si alte alimente de marimi diferite. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. 

      Congelatorul desi un pic mai mic, ca dimensiune, este si el compartimentat pe 3 nivele de rafturi spatioase care la fel pot fi glisate sau reasezate pentru a mari spatiul dintre ele. Garnitura este una antibacteriana iar uşile sunt reversibile. Capacitatea de congelare a acestei zone frigorifice este de pana la 6 Kg/24 de ore. In plus compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului Fast Freeze ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.

      Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta. In timpul functionarii, combina frigorifica Arctic da dovada de silentiozitate, astfel incat sa nu deranjeze linistea casei tale.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Arctic ANK356-4+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *