Bicicleta eliptica HouseFit HB 8168 EL pret si specificatii tehnice

        Bicicleta eliptica HouseFit HB 8168 EL este nelipsita din antrenamentul zilnic la noi acasa, am achizitionat-o acum doua luni de zile iar acum in fiecare seara exersam toata familia cel putin 30 de minute la ea. Timpul scurt dar si serviciul care nu ne permitea sa mergem la sala ne-a convins ca alegerea acesteia ar fi mai mult decat indicat, o investitie care pana acum ne multumeste. 

       Bicicleta eliptica HouseFit HB 8168 EL permite o miscare de tip eliptica punand in miscare toate grupele de muschi importante la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Are o greutate de numai 44 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 110 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. Greutatea voalanta este de 12 Kg.

      Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. 

       Senzorii pentru detectarea pulsului sunt instalati in manere si sunt de mare precizie facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. 

      Sistemul de rulare este silentios si lin, chiar si la nivelele de dificultate superioare. Greutatea maxima admisa pentru acest model este de 120 Kg.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta eliptica HouseFit HB 8168 EL,Greutate volanta 10kg, 8 nivele de dificultate, +1 CADOU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *