Aragaz Bosch HGA345150E – calitate germana la pret accesibil

       Bosch HGA345150E este cu siguranta un aragaz pentru care vei face aproape orice sa il ai, un model care respecta traditia germana de riguare, avand in dotare cele mai noi tehnologii care te vor ajuta sa prepari alimente in cel mai profesionist mod. Nu degeaba de multe ori, acest model poate fi intalnit in majoritatea bucatariilor sau a restaurantelor de pe la noi. 

        Constructia este una solida, compacta, iar finisajele sunt unele de cea mai buna calitate. Acesta va fi remarcat cu siguranta in bucataria ta de catre toata lumea, un dispozitiv de gatit modern, perfect pentru a fi folosit la prepararea celor mai variate feluri de mancare. 

       Plita superioara ce contine cele 4 ochiuri foloseste alimentare pe gaz, iar aici avem: 1 arzator mare de putere 3 kW, 2 de dimeniuni normale de 1.7 kW si altul mic de 1 kW. Aprinderea se face aproape instantaneu datorita functiei cu aprindere electrica.

       Cuptorul electric este mandria oricarei gospodine, perfect optimozat pentru a oferi cele mai bune conditii pentru pregatirea cinei in familie. Acesta are o capacitate de 71 de litri si beneficiaza de mai multe functii printre care: functie timer, iluminare interioara, sistem usa rece, incalzire inferioara si superioara.

      Sistemul de convectie aer 3D Plus permite o incalzire uniforma a interiorului astfel incat alimentele sa fie patrunse in aceiasi masura din toate partile pe toate cele 3 nivele. Acesta beneficiaza si de fucntie grill, siguranta cuptor si aragaz – opreste automat alimentarea in caz de pierderi de gaze dar si afisaj LCD pentru redarea caracteristicilor de mediu de la interior. Alte accesorii auxiliare care le primesti odata cu aragazul se regasesc urmatoarele: 1 gratar cuptor, 1 tava emailata si o tava universala. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta aflandu-se la reducere: Verifica pret actualizat

 

Aragaz Bosch HGA345150E, 4 arzatoare gaz, Rotisor, Clasa A, Inox Aragaz Bosch HGA345150E, 4 arzatoare gaz, Rotisor, Clasa A, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *