Fier de calcat Braun TexStyle 775 – review si primele impresii

        Fierul de calcat Braun TexStyle 775 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de calcat performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun.

       O talpa de calitate inalta este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate. Talpa unica din Saphir a fierului TexStyle 775 este de 4 ori mai rezistenta fata de otelul inoxidabil, garantand o rezistenta excelenta si o alunecare lina pentru un timp indelungat. Talpa din Saphir este atat de rezistenta la zgarieturi incat o poti chiar curata cu un burete abraziv fara a strica fierul. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori.

     Talpa beneficiaza de numeroase orificii care vor fi folosite pentru evacuarea controlata a aburului iar varful specific subtire te va ajuta sa patrunzi chiar si in zonele mai greu accesibile fara sa intampini prea multe probleme. Sunt 3 zone active de emisie a aburului, in partile laterale s in varful talpei.

        Braun TexStyle 775 are o putere de pana la 2400 W suficient pentru a calca cu usurinta hainele in 2-3 miscari. Are si functie de calcare cu aburi utila in special in cazul cutelor dificile. Are incorporat un rezervor de 0.4l cu un debit de 170 g/minut. Nivelul jetului de aburi poate fi setat individual cu pana la 50 g/min, un ajutor generos pentru a calca aproape orice material. Cablul de alimentare este destul de lung de 2.5 metri astfel ca nu vei fi incomodat nici de acest aspect.

         Sistemul de oprire automat cu care acesta este dotat opreste automat alimentarea electrica in cazul in care acesta nu este utilizat o perioada de timp mai indelungata reprezentand totodata un element de siguranta pentru aceia care obisnuiesc sa mai uite fierul de calcat in priza.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Fier de calcat Braun TexStyle 775, Talpa Eloxal , 2400 W, 0.4 l, 50 g/min, 170 g/min, 2.5 m, Alb/Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *