Frigider Sharp SJXP700GSL – Review si primele impresii

         Frigiderul Sharp SJXP700GSL este unul dintre cele mai bine dotate astfel de dispozitive prezent in magazinele de specialitate, un dispozitiv frigorific care va satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Primul lucru demn de mentionat sunt finisajele de buna calitate si materialele folosite care il claseaza pe acesta in categoria produselor premium. Aspectul general este reprezentat de culoarea argintie ce il face pe acesta sa se integreze perfect in spatiul bucatariei tale alaturi de celelalte electrcasnice.

         Tehnologia unica cu ioni functioneaza activ pentru purificarea aerului si eliminarea mirosurilor neplacute si a microorganismelor. Sistemul Plasmacluster asigura mentinerea unui aer curat atat in congelator cat si frigider prin generarea de ioni pozitivi si negativi. Tehnologia Sharp Energy Class monitorizeaza si ajusteaza permanent conditiile din frigder si creeaza un mediu de temperatura si umiditate ideal pentru pastrarea alimentelor. 

        Chiar si sistemul de racire este unul putin diferit fata de alte frigidere si anume are la baza un sistem inteligent hibrid care are la baza fluxuri generate de aer rece pe fiecare nivel de raft in parte. Acesta asigura si o umiditate optima prevenind astfel deshidratarea, uscarea alimentelor si racirea neuniforma a spatiului din interiorul frigiderului. Nu vei avea probleme nici cu formarea ghetii in interior asta datorita sistemului No Frost.

        Sharp SJXP700GSL are un volum net de aproximativ 536 litri din care 399 litri ii revin frigiderului iar restul de 148 litri ii revin congelatorului. Este un frigider cu 3 usi cu acces separat pentru frigider si congelator. Rafturile de capacitate mare foarte rezistente la greutate sunt locul ideal pentru a depozita alimentele de zi cu zi dar si a fructelor in zona de compartiment pentru fructe. Exista si o zona Fresh specifica produselor proaspete ce urmeaza la fi preparate in aceiasi zi, mentinute la o temperatura apropiata de pragul de inghet.

       Congelatorul de capacitate 148 de litri are o eficienta de congelare de aproximativ 7 Kg la 24 de ore. Acesta are un singur compartiment de tip Big Box.

      Eficient si din punct de vedere energetic, acesta este incadrat in clasa de consum superioara A++, avand un consum energetic anual de aproximativ 350 kWh/an. Acest consum este influentat si de sistemul de iluminare din interior cu pana la 100 % mai eficient fata de alte modelele clasice, si un consum la jumatate mai mic. Este si silentios, in timpul nopti zgomotul acestuia abia de se aude avand un nivel al zgomotului de aproximativ 36 dB.

      In cazul unei caderi de tensiune, acesta are o autonomie de pana la 19 ore pana cand se dezgheata in totalitate. Peretii interior asigura o izolare termica foarte buna, astfel incat in timp transferul de temperatura interior – exterior sa fie unul minim.

Recomandare:

           Calitatea frigiderului Sharp este certificata si de faptul ca acesta este produs si livrat din Japonia in exclusivitate pentru Romania prin intermediul celui mai mare magazin online: Verifica oferta pret

           Deasemenea zilele acestea daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

          Mai multe imagini si date tehnice poti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider Sharp SJXP700GSL, 578 l, Clasa A++, Ioni Plasmacluster, J-Tech Inverter, H 185 cm, Argintiu Sticla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *