Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12AR pret si specificatii tehnice

        Pentru o vara racoroasa, acum la indemana ai una dintre cele mai bune oferte pentru aparatele de aer conditionat, si anume Star-Light ACM-12AR, un model care prezinta garantia faptului ca vei beneficia de cele mai bune conditii de mediu, la tine acasa sau la birou. Produs chiar la noi in tara, Star-Light ACM-12AR se poate lauda cu cateva tehnologii de care putem spune ca le gasim in general la modelele mult mai scumpe, tehnologie Inverter, sistem de diagnoza, totul pentru a furniza confort si putere de racire/incalzire in cel mai scurt timp posibil. 

       Pretul este unul foarte accesibil, iar pe langa asta, vine dotat si cu kit de instalare, fara de care pozitionarea in zona fixa nu ar fi posibila. Serviciul de instalare se plateste separat, dar chiar si asa reprezinta o economie importanta la factura finala. 

        Compus din doua unitati, una pentru interior si una pentru exterior, acesta se potriveste oricarui tip de design interior de la clasic la cel modern. Este construit din materiale de calitate, este compact si este optimizat si pentru un consum redus (clasa energetica A++). Are o putere de evacuare 12000 BTU pentru racire si de 13000 BTU pentru functia incalzire, fiind recomandat astfel pentru o locuinta de pana la 25 mp. Capacitatea de evacuare aer unitate interioara este de 1800 metri cubi de aer intr-o ora. 
       
       Un rol important in economisirea de energie este si tehnologia Inverter care permite functionarea graduala la capacitate maxima pana la atingerea temperaturii dorite, dupa care reduce din activitatea compresorului pentru a mentine temperatura constanta. Un alt factor de calitate al tehnlogiei Inverter este si faptul ca aparatul de aer conditionat va fi mai silentios in timpul functionarii sale. 

        Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta si cu ajutorul telecomanzii din dotare: Ventilare – ventilare incinta in 3 trepte progresive, Dezumidificare:  functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Functie Jet – paletii din zona de evacuare aer fixeaza jetul de aer in directia in care o doresti pentru ca in timp aerul rece sa nu deranjeze si sa provoace probleme de sanatate, Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt. Functia Follow Me redirectioneaza fluxul de aer in functe de zona in care se afla plasata telecomanda.

       Functia Timer iti va permite sa il programezi asa cu iti doresti, in decurs de 24 de ore. Atunci cand temperatura stabilita de tine este indeplinita, aparatul intra in modul de functionare 1W, care presupune in consum energetic minim, pentru a nu influenta astfel consumul total de energie. 

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.

      Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice. Sistemul de detectare pierdere agent termic te va instiinta imediat in cazul in care apar pierderi in retea, prin aplinderea unui LED de culoare rosie, urmand ca la depasirea pragului normal, acesta sa inchida automat aparatul de climatizare. 

      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 53 dB). Fata de multe alte dispozitive disponibile de pe piata, acesta include si kit-ul de instalare, fapt care te va ajuta sa economisesti o suma importanta la instalarea acestuia.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12AR, Inverter 3D, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Aroma, Display LCD, Functie Auto Restart, Fast Cool, Turbo, Auto diagnoza, Alb, Kit instalare inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *