Review – Masinuta electrica pentru copii Mappy cu 2 locuri Drifter Jeep

       Zilele insorite de vara trebuiesc exploatate la maxim impreuna cu cel mic, iar pentru a-i creste interesul pentru joaca si aer liber iti recomand masinuta electrica cu 2 locuri de la Mappy Drifter Jeep. Odata initiata comanda, aceasta a venit in doua zile, singura problema pe care am intampinat-o fiind legata de partea de asamblare, deoarece masinuta vine asamblata partial. 

       Modul de functionare este autonom, masinuta fiind alimentata electric la acumulatorul intern.  Daca cel mic nu se descurca inca “la volan”, ai posibilitatea sa controlezi masinuta prin telecomanda inclusa. Telecomanda functioneaza cu 2 baterii tip AA fiecare, ce nu sunt incluse. Greutatea maxima admisa pentru aceasta este de maxim 30 Kg.

       Masina este inzestrata cu 2 motoare independente puternice de 6V/4Ah (total 12V/8Ah), cate unul pe fiecare roata spate. Timp de functionare rezonabil – pana la 4-5 ore pentru o singura incarcare a bateriilor iar incarcatorul este inclus in pachet. 

     Este actionata cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon, si este echipata cu melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului si lumini cu LED-uri. Vehiculul se poate deplasa atat inainte, cat si inapoi (2 viteze: 1.5 – 4.5 km/h) si poate fi controlat de catre parinte cu ajutorul telecomenzii.

    Este o masina frumoasa, atractiva pentru copii, usor de manevrat, bateria are autonomie mare, este excelenta!. Varsta recomandata este de la 3 ani pana la 8 ani.

Recomandare:

              Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune facand miscare in aer liber zi de zi: Verifica oferta pret

             Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standardVerifica reducerea de pret

 

Masinuta electrica pentru copii Mappy, cu 2 locuri, Drifter Jeep, Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *