Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD pret si specificatii tehnice

      Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter, este solutia perfecta daca iti doresti sa achizitionezi in viitorul apropiat un sistem de climatizare modern, capabil din punct de vedere tehnic sa ofere conditii bune pentru racire sau incalzirea unui apartament de pana in 30 mp. Cei de la Heinner nu fac concesii nicu in ceea ce priveste designul, acest aparat indeplinind standarde ridicate si in ceea ce priveste designul exterior, propunand un design elegant de culoare aurie ce il va scoate in evidenta fata de celelalte modele din zona clasica.

      Forma specifica Vshape porneste limiteaza diametrul aparatului destul de mult, astfel incat odata pozitionat pe perete sa nu iasa in evidenta foarte tare, reusind astfel sa se camufleze foarte usor pe un perete alb. Indicatoarele sale sunt discret mascate de carcasa, fiind vizibile doar atunci cand sunt in folosinta.       

       Grilele de aerisire poti fi rabatate in directii diferite, in functie de preferinte, astfel incat fluxul de aer sa nu deranjeze pe cei prezenti in casa. Telecomanda din dotare permite setarea precisa, chiar si de la distanta in limita a 7-8 metri. Poti activa pornirea aparatului de la birou sau de oriunde exista conexiune la internet, pentru a beneficia de confort termic de cum cum deschizi usa. Produsul vine insoti de kitul WIFI iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI. Diponibila pentru sistemele Android si IOS.

Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Design Vshape, Filtru High Density, Eco Mode, HAC-12OWF-GD, Auriu

       Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD se preteaza perfect pentru o camera de apartament de pana in 30 de metri patrati, si are o putere de racire/incalzire de 12000/13000 BTU . In functie de sezon acesta poate fi folosit fie pentru functia de racire sau incalzire. In timpul functionarii sale poti fi sigur ca nu ratezi nici un detaliu mai ales ca vine dotat cu functie de autodiagnosticare – permite detectia erorilor permitand operatii de mentenanta din partea utilizatoruli dar si detectare a pierderilor de agent frigorific.

     Consumul energetic este unul foarte mic, functia de racire fiind cea mai economa, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, iar pentru incalzire are apartenenta clasei de eficienta A+. Tehnologia Inverter are un rol important in ceea ce priveste consumul, aceasta avand un mod de functionare gradual, astfel incat conditiile ambientale setate sunt atinse mult mai rapid si sunt mentinute cu un consum redus de energie. Tehnologia DC Inverter optimizeza functionarea compresorului ducand astfel la un consum energetic mai mic, reducerea zgomotului si fiabilitate crescuta.

        Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta cu ajutorul telecomanzii din dotare astfel: Ventilare – ventilare incinta in 4 trepte progresive, Dezumidificare (iClean): functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Functie turbo – functionare aparat la capacitate maxima incalzire/racire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste de fiecare data avand aceleasi setari de lucru, etc. Beneficiaza de o serie de dotari interesante, precum cea de auto-restart (aparatul va reporni la setarile programate anterior), ideala atunci cand avem fluctuatii la reteaua de curent sau cand acesta se opreste.

       Daca doresti racirea / incalzirea rapida a incaperii, poti folosi cu incredere functia Turbo. Aceasta creste puterea paratului pentru o perioada limitata de timp. Timpul de lucru poate fi prestabilit in decurs de 24 de ore cu ajutorul timerului incorporat. Produsul dispune in mod suplimentar si de functia ECO pentru un confort maxim si o extra eceonomie. De exemplu, activand functia pe timpul noptii, benefiezi de o reducere de pana la 60% a energiei, in decursul a 8 ore.

Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Design Vshape, Filtru High Density, Eco Mode, HAC-12OWF-GD, Auriu

      Cu functia Follow Me aparatul de aer conditionat Heinner urmareste temperatura ambientala din jurul telecomenzii canalizand intreaga energie de racire in zona unde e pozitionata (prin citirea senzorului aflat in telecomanda).

     Conform indicilor SEER de masurare a eficientei energetice, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD, obtine un scor de 6.9/10 pentru functia de racire, si de 4.1/10 la incalzire. Atfel poate fi masurata eficienta aparatului in timp, un scor de care putem spune ca obtine rezultate foarte bune.

     Sistemele de filtrare sunt la fel de importanta ca functiile prezentate pana acum, iar aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-GD putem spune ca nu duce lipsa nici la acest capitol: Filtru anti-praf asigura o eficienta crescuta a retinerii parafului si a polenului, fiind ideal in cazul persoanelor suferinde de alergii. De fiecare data in timp, va trebui sa efectuezi o curatare automata a aparatului pentru a mentine evaporizatorul curat si uscat, pentru a nu favoriza aparitia mucegaiului. Aceasta functie de autocuratare automata se va activa la un interval de timp stabilit de producator.

       Aparatul de aer conditionat Heinner este promitator si atunci cand vine vorba de zgomotul produs in timpul functionarii sale, un model care se dovedeste a fi destul de silentios, unitatea interna avand un nivel al zgomotului de numai 53 db. Nivelul maxim al zgomotului este atins atunci cand vei utiliza aparatul pe functia de ventilare in ultima treapta. 

Recomandare:

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Design Vshape, Filtru High Density, Eco Mode, HAC-12OWF-GD, Auriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *