Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ – Review si specificatii tehnice

       Heinner HAC-12SL++ este un aparat de aer conditionat excelent pentru zilele calduroase de vara, un model care putem spune ca imbina stilul placut al designului destul de reusi cu un set de carecteristici tehnice de actualitate. Nu e timp de asteptat mai ales ca acum vara, odata cu temperaturile ridicate, apara si disconfortul termic, iar un astfel de aparat va fi mai mult decat necesar.

       Un alt avantaj al acestui aparat de climatizare vine odata cu pretul de achizitie care este unul foarte accesibil daca ar fi sa facem o comparatie cu celelalte modele prezente pe piata. Aparatul se detaseaza semnificativ fata de celelalte modele daca e sa privim zona de aspect, Heinner HAC-12SL++ avand o constructie solida, cu un design modern, totul de culoare negru oglinda. In partea centrala este disponibil un afisor LED care este folosit pentru a indica temperatura reala din camera, acesta fiind activ doar primele 10 secunde, ca apoi sa se stinga, element care ii permite o utilizare energetica foarte economica.

      Grilele de aerisire poti fi rabatate in directii diferite, in functie de preferinte, astfel incat fluxul de aer sa nu deranjeze pe cei prezenti in casa. Telecomanda din dotare permite setarea precisa, chiar si de la distanta in limita a 7-8 metri. 

       Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ se preteaza perfect pentru o camera de apartament de pana in 30 de metri patrati, si are o putere de racire de 12000 BTU iar in cazul functiei de incalzire este disponibila un flux persistent de 13000 BTU. In functie de sezon acesta poate fi folosit fie pentru functia de racire sau incalzire.

        Consumul energetic este unul foarte mic, functia de racire fiind cea mai economa, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, iar pentru incalzire are apartenenta clasei de eficienta A+. Tehnologia Inverter are un rol important in ceea ce priveste consumul, aceasta avand un mod de functionare gradual, astfel incat conditiile ambientale setate sunt atinse mult mai rapid si sunt mentinute cu un consum redus de energie. Tehnologia DC Inverter optimizeza functionarea compresorului ducand astfel la un consum energetic mai mic, reducerea zgomotului si fiabilitate crescuta.

       Odata setate caracteristicile de lucru, de fiecare data cand il vei porni aparatul, acesta va aceleasi valori stabilite precedent. Chiar si flapsurile de evacuare isi vor relua pozitia anterioara opririi. 

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Gri lucios

        Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta cu ajutorul telecomanzii din dotare astfel: Ventilare – ventilare incinta in 3 trepte progresive, Dezumidificare (iClean): functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Functie turbo – functionare aparat la capacitate maxima incalzire/racire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste de fiecare data avand aceleasi setari de lucru, etc. Beneficiaza de o serie de dotari interesante, precum cea de auto-restart (aparatul va reporni la setarile programate anterior), ideala atunci cand avem fluctuatii la reteaua de curent sau cand acesta se opreste. De asemenea, realizeaza automat operatiuni de mentenanta, fiind dotat cu: functie de detectare a pierderilor agentului frigorific si functie de diagnosticare.

       Daca doresti racirea / incalzirea rapida a incaperii, poti folosi cu incredere functia Turbo. Aceasta creste puterea paratului pentru o perioada limitata de timp. Timpul de lucru poate fi prestabilit in decurs de 24 de ore cu ajutorul timerului incorporat.

 

         Functia de detectare pierdere agent frigorific opreste automat functionarea aparatului, protejand astfel compresorul. In cazul in care apar probleme de functionare, poti folosi functia de diagnosticare care va emite coduri de tip eroare specifice fiecarei probleme in parte, lucru care te va ajuta sa identifici mult mai usor problemele tehnice sau cele legate de programarea efectiva a acestuia.

 

     Sistemele de filtrare sunt la fel de importanta ca functiile prezentate pana acum, iar aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ putem spune ca nu duce lipsa nici la acest capitol: Filtru HD asigura o eficienta crescuta a retinerii parafului si a polenului, fiind ideal in cazul persoanelor suferinde de alergii.

       Aparatul de aer conditionat Heinner este promotator si atunci cand vine vorba de zgomotul produs in timpul functionarii sale, un model care se dovedeste a fi destul de silentios, unitatea interna avand un nivel al zgomotului de numai 53 db. Nivelul maxim al zgomotului este atins atunci cand vei utiliza aparatul pe functia de ventilare in ultima treapta. 

 

Recomandare:

 

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Gri lucios

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *