Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU performante excelente la racire

       Daca simti ca vechile metode de a face racoare in casa nu mai sunt eficiente in fata caldurii de afara, iti recomand sa mergi pe mana specialistilor de la Samsung atunci cand vine vorba de a achizitiona un aparat de aer conditionat performant, asa cum este si Samsung AR09MSFHBWKNEU. Cei de la Samsung reusesc sa mentina un standard destul de ridicat la majoritatea produselor comercializate, astfel ca si in cazul aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU putem vorbi de materiale de calitate, performante bune la racire datorita tehnologiilor implementate constant. 

         Aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU este un model din gama 2017, clasic dar in acelasi timp beneficiind de numeroase optiuni de programare. Din punct de vedere al designului, acesta nu se diferentiaza cu nimic fata de modelele precedente, pastrand aceiasi structura slim, totul fiind de culoare alba mat.  Aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU cuprinde o unitate de interior, una de exterior, telecomanda de control de la distanta si mai multe carticele pentru intructiuni de folosire.

      Undeva in partea din stanga discret se va aprinde din cand in cand un LED care va indica temperatura de lucru. Grilele de aerisire pot fi reglate minutios cu ajutorul telecomenzii din dotare, ca astfel aerul evacuat la interior sa nu devina suparator. Panel elegant, cu linii curbate, ce aduce un plus de eleganta incaperii. Culoarea deosebita intregeste frumusetea acestui aparat.

      Samsung AR09MSFHBWKNEU este suficient de puternic pentru a raci / incalzi foarte repede o camera de  dimensiuni mari, avand nu mai putin de 9000 BTU. In cazul functiei de racire capacitatea sa maxima ajunge la 8530 BTU, la incalzire 10919 BTU, lucru care influenteaza si clasa sa energetica astfel: A+ la incalzire si A++ la racire. Pentru o functionare optima este recomandata respectarea si a unui anumit regim termic astfel: la racire temperatura sa fie cuprinsa in limita de -10 si +46 de grade Celsius, iar la incalzire intre -15 si +24 grade Celsius. 

     Functiile de operare sunt destul de numeroase, si includ optiuni care sa satisfaca ambiental chiar si cele mai exigente gusturi astfel: FUnctie ventilare – disponibila in 5 trepte, functie dezumidificare – elimina excesul de umiditate din aerul ambiental, Sleep/Night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte, Power Save – functionare in regim economic, Timer – temporizator automat care seteaza intervalale de timp in care aparatul sa functioneze normal, functia Powerfull – aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge indicii de temperatura stabiliti de tine. In conditiile in care vei utilizat acest aparat intr-o zona unde apare frecvent conditiile de inghet, cum se intampla la casa, functia dezghetare va asigura faptul ca acesta va putea opera in conditii optime chiar si atunci cand temperatura este sub pragul de inghet.

     Conform indicilor SEER care stabilesc calitatea procesului de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Samsung, are un coeficient de eficienta la racire de 6.1/10 si de 4/10 la incalzire. Valorile sunt destul de bune daca e sa ne referim la capacitatea sa de 9000 BTU, reusind astfel sa asigure un confort termic deosebit pentru suprafata de 25 mp. Debitul de aer pentru unitatea interioara este de aproximativ 460 metri cubi/h. Consumul nominal pentru functia de incalzire este de 860 W in timp ce pentru racire de 670 W.

       Sistemul de filtrare care este foarte bine pus la punct si include filtrul 3-CARE Filter Auto Clean, capabil sa retina chiar si cele mai fine particule de praf, virusi, bacterii sau alergeni. Acesta este tratat si cu un invelis antibacterian care retine in mod eficient bacteriile care pot pune in pericol sanatatea celor din jur. Particulele de praf din fluxul de aer sunt incarcate electric lucru care sporeste eficienta in ceea ce priveste colectarea profului, reduce mirosurile si scade cantitatea de bacterii din aer. Functia sa ionizatoare va introduce in aerul din interior ioni negativi capabil sa distruga orice urma de bacterie nedorita. Particulele de praf din fluxul de aer sunt incarcate electric. Acest lucru sporeste colectarea prafului si reduce mirosurile.

       In timp aparatul de aer conditionat executa un asa numit proces de curatare automata care implica o curatare interna prin inducerea de aer cald care are rolul de a vaporiza urmele de umezeala de la interior. Aceasta functie mentine functionarea ventilatorului unitatii interioare la o viteza scazuta timp de 7 ~ 10 minute dupa ce a fost oprit de catre utilizator in modul de racire. Uscarea picaturilor de apa de pe schimbatorul de caldura al unitatii interioare previne formarea mucegaiului. 

       Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 45 dB). 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *