Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL Inverter pret si specificatii tehnice

      Caldura de afara devine din ce in ce mai insistenta, asa ca acum ca oricand ai nevoie de un aparat de aer conditionat care sa faca constant valului de caldura, in conditii optime de consum si performante. Cei de la Heinner au lansat de curand noua linie de aparate de aer conditionat, din care face parte si Heinner HAC-12CWF-SL Inverter, un model destul de apreciat daca e sa ne referim la performante, consum energetic dar si pret. Poti activa pornirea aparatului de la birou sau de oriunde exista conexiune la internet, pentru a beneficia de confort termic de cum cum deschizi usa. Produsul vine insoti de kitul WIFI iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI. Diponibila pentru sistemele Android si IOS.

 

 

      Designul este unul simplu, in care culoarea alba care este predominanta va face ca acesta sa fie foarte bine introdus in aspectul camerelor cu pereti deschisi la culoare, fara sa iasa astfel prea mult in evidenta. Unitatea de interior este una destul de slim, de apreciat mai ales ca va fi un corp cu care va trebui sa te obisnuiesti in peisaj. Undeva in partea din stanga discret se va aprinde din cand in cand un LED care va indica temperatura de lucru. Grilele de aerisire pot fi reglate minutios cu ajutorul telecomenzii din dotare, ca astfel aerul evacuat la interior sa nu devina suparator. Panel elegant, cu linii curbate, ce aduce un plus de eleganta incaperii. Culoarea deosebita intregeste frumusetea acestui aparat.

        Tehnologia Inverter cu care acesta vine inzestrat, permite un consum mult mai redus fata de modelele anterioare, dar in acelasi timp performante mult mai bune la racire. Tehnic vorbim si uzul mecanismelor de la interior va fi mai mic, aparatul in caza avand implementata tehnologia Start & Stop, care opreste automat functionarea in cazul in care sunt indeplinite conditiile termice stabilite initial. 

     HAC-12CWF-RD este suficient de puternic pentru a raci / incalzi foarte repede o camera de  dimensiuni mari, avand nu mai putin de 12000 BTU. In cazul functiei de racire capacitatea sa maxima ajunge la 12000 BTU, la incalzire 13000 BTU, lucru care influenteaza si clasa sa energetica astfel: A+ la incalzire si A++ la racire. Pentru o functionare optima este recomandata respectarea si a unui anumit regim termic astfel: la racire temperatura sa fie cuprinsa in limita de -15 si +50 de grade Celsius, iar la incalzire intre -15 si +30 grade Celsius. 

        Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta cu ajutorul telecomanzii din dotare astfel: Ventilare – ventilare incinta in 4 trepte progresive, Dezumidificare (iClean): functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Functie turbo – functionare aparat la capacitate maxima incalzire/racire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste de fiecare data avand aceleasi setari de lucru, etc. Beneficiaza de o serie de dotari interesante, precum cea de auto-restart (aparatul va reporni la setarile programate anterior), ideala atunci cand avem fluctuatii la reteaua de curent sau cand acesta se opreste.

       Daca doresti racirea / incalzirea rapida a incaperii, poti folosi cu incredere functia Turbo. Aceasta creste puterea paratului pentru o perioada limitata de timp. Timpul de lucru poate fi prestabilit in decurs de 24 de ore cu ajutorul timerului incorporat. Produsul dispune in mod suplimentar si de functia ECO pentru un confort maxim si o extra eceonomie. De exemplu, activand functia pe timpul noptii, benefiezi de o reducere de pana la 60% a energiei, in decursul a 8 ore.

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Argintiu lucios

      Cu functia Follow Me aparatul de aer conditionat Heinner urmareste temperatura ambientala din jurul telecomenzii canalizand intreaga energie de racire in zona unde e pozitionata (prin citirea senzorului aflat in telecomanda).

     Conform indicilor SEER de masurare a eficientei energetice, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL, obtine un scor de 6.8/10 pentru functia de racire, si de 4.2/10 la incalzire. Atfel poate fi masurata eficienta aparatului in timp, un scor de care putem spune ca obtine rezultate foarte bune.

     Sistemele de filtrare sunt la fel de importanta ca functiile prezentate pana acum, iar aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL putem spune ca nu duce lipsa nici la acest capitol: Filtru anti-praf asigura o eficienta crescuta a retinerii parafului si a polenului, fiind ideal in cazul persoanelor suferinde de alergii. In plus filtrul catalizator va oferi siguranta deplina si in ceea ce priveste retinerile de bacterii si microorganisme. De fiecare data in timp, va trebui sa efectuezi o curatare automata a aparatului pentru a mentine evaporizatorul curat si uscat, pentru a nu favoriza aparitia mucegaiului. Aceasta functie de autocuratare automata se va activa la un interval de timp stabilit de producator.

       Aparatul de aer conditionat Heinner este promitator si atunci cand vine vorba de zgomotul produs in timpul functionarii sale, un model care se dovedeste a fi destul de silentios, unitatea interna avand un nivel al zgomotului de numai 53 db. Nivelul maxim al zgomotului este atins atunci cand vei utiliza aparatul pe functia de ventilare in ultima treapta. 

Recomandare:

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Manualul de folosire si alte specificatii tehnice pot fi consultate si aici

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-SL Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru High Density, Display LCD, Auto Restart, Autodiagnoza, Argintiu lucios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *