Bosch VeroAroma TES60729RW – Espressor automat de cafea performant

       Pentru o cafea buna, conditia sta in existenta unui aparat de obtinere a cafelei i mod automat asa cum este si Bosch VeroAroma TES60729RW, dar si ca cafelei boabe selectionate dupa cele mai inalte standarde. Indeplinite aceste conditii, poti spune ca bei o cafea adevarata, mult mai sanatoasa ca oricare servita la tonomatele de servire de prin oras. Daca la inceput nu am dat prea mai importanta acestui aspect, am observat ca in timp incepusem sa beau atat de multa cafea de la tonomate si chiar si asa efectul acesteia intarzia sa apara. Astfel auzind de pe la colegii de munca, am zis sa incerc si cu un aparat care sa o prepare in mod automat, si astfel m-am decis ca Bosch VeroAroma TES60729RW este espressorul care mi se potriveste cel mai bine.

      Timpul scurt de dimineata, acum nu mai trebuie sa il sacrific pentru pregatirea cafelei, aceasta fiind gata in doar cateva secunde, prin apasarea simpla a unui buton. In plus in functie de starea ta zilnica, poti opta pentru o gama variata de bauturi, atent pregatite, cu un grad de tarie selectabila in functie de preferinte. Pentru cafele mai tari, aparatul va folosi un proces de rasnitare mai intens, in timp ce pentru bauturile ce se doresc a nu fi foarte tari, rasnitarea nu este atat de intensa, iar cantitatea de cafea folosita este mai redusa. 

       Aroma unica si spuma impecabila sunt obtinute cu ajutorul sistemului Aroma Concept prin care cafeaua macinata este de fiecare data presata perfect in camera de fierbere pentru a se extrage eficient toata aroma de la interior. Sistemul unic de dozare permite in acelasi timp alimentarea a doua cani de cafea simultan. Panoul de comanda centra poate fi actionat simplu si comod, fiind dotat cu butoane care raspund rapid prin simpla atingere. Totul este digitalizat si foarte bine pus la punct, fiecare etapa al procesului de pregatire fiind afisata pe ecranul LCD al aparatului.

      Functia one-touch poate selecta o gama variata de bauturi, de la Cappuccino, Latte Macchiato, cafea cu lapte sau alte specialitati cu lapte si cafea disponibile printr-o singura atingere: spuma fina de lapte datorita unui dispozitiv inovator de spumare a laptelui. Espressorul are o putere totala de 1500 W, dispune de un rezervor de apa de capacitate 1.7 litri, iar la pregatirea cafelelor foloseste o presiune constanta de pana la 19 bari. Poate fi alimentat cu cafea macinata sau boabe. 

      Dispozitivul de macinare din ceramica de inalta calitate, macina cafeaua fin si uniform, asigurand un gust mai pronuntat, deoarece marunteste boabele de cafea folosind tehnologia prin presare la rece. Automatul de cafea permite setarea dupa preferinta a gradului de macinare astfel incat sa te bucuri de o cafea mai tare (grad de macinare mai intens) sau o cafea mai slaba in cazul in care boabele sunt macinate nu foarte tare. Deasemenea in timp, aparatul va executa un ciclu de curatare automat, asta datorita sistemului de autocuratare automat cu care este inzestrat.

       Spuma indusa in cadrul bauturilor este rezultatul unei unitati speciale de la interior care ridica articficial presiurea pana la 15 bari. Toata operatiunea de preparare si progresul in timp va fi conectat la display-ul LED al unitatii, care te va instiinta la feicare pas stadiul in care se afla prepararea bauturii selectate. In timp daca lasi aparatul mai mult timp fara sa il folosesti va intra in StandBy urmand apoi sa se opreasca de tot in mod automat. 

     Mi-a placut si faptul ca are o constructie destul de solida, este compact, iar formele sale imbracate in inox sporesc ideea de a avea in fata un dispozitiv din clasa premium. Germanii de la Bosh demonstreaza inca o data ca stiu sa fac lucruri de calitate, care sa mpresioneze de la prima utilizare.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica oferta pret

         Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Espressor automat Bosch VeroAroma TES60729RW, 1500W, 19 Bar, 1.7 l, Inox/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *