Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P09EN pret si specificatii tehnice

       LG Standard Plus P09EN este un aparat de aer conditionat care da un randament excelent in cazul spatiilor de birou sau locuinte de dimensiuni medii, avand avantajul consumului mic, pretului, dar si a tehnologiilor de ultima generatie folosite. Acesta este foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, oferind un grad de confort destul de ridicat chiar si in cazul spatiilor de pana in 25 mp. La exterior atat unitatea de interior cat si cea de exterior sunt de culoarea alba mata, astfel incat sa se poata usor camufla pe un perete alb.

      Puterea generala a aparatului este de 9000 BTU, dar aceasta reprezinta o media exprimata de puterea generala la racire 8531 BTU si de 10919 BTU pentru functia de incalzire. Eficienta energetica este si ea influentata de functia pe care optezi sa folosesti aparatul, astfel ca la racire este de A++ iar la incalzire de A+.  

       Compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Compresorul DC Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite unitatii interioare sa fie la fel de eficienta si atunci cand consumul este mai redus.  Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al Unitatii interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). Garantia oferita de producator pentru compresor este de pana la 10 ani. Tehnologia revolutionara a inverterului este extrem de eficienta, are o performanta ridicata, dar silentioasa, si ofera o garantie de functionare pe o perioada de timp mai indelungata fata de clasicile modele.

Imagini pentru Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P09EN

      Modul de control al aparatului poate fi realizat cu ajutorul telecomanzii din dotare, care face si ea parte din pachetul comandat. Aceasta dispune de un ecran LED care indica in timp real selectiile active pentru programul in lucru, avand o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Functionarea aparatului in conditii normale este totusi conditionata de anumite criterii termice: pentru racire avem nevoie ca temperatura sa fie situata in intervalul -10 si +48 grade Celsius, in timp ce pentru incalzire, acesta functioneaza in intervalul de -10 +18 grade Celsius.

     Conform indicilor SEER care stabileste eficienta aparatului, LG Standard Plus P09EN obtine un scor foarte bun atat pentru randamentul sezonier la racire SEER de 6.5/10 si de 4/10 pentru functia de incalzire. Functia 4 Way Auto Swing regleaza fluxul de aer, in functie de mediul inconjurator, permitand o distributie optima a aerului cald in spatiile de locuit si incalzirea rapida a acestora. 

      In mare principalele functii de care dispune aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P09EN sunt urmatoarele:  – functie Ventilare – Ventilare aer incapere – Functie Jet – Reduce temperatura pana la 18 grade Celsius in maxim 30 de minute prin apasarea butonului Jet Mode – Auto Restart – Aparatul de aer conditionat isi reia functionarea folosind vechile setari chiar si atunci cand intervine o pana de curent – Dezumidificare – O functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului – Timer – Aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit – Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte. 

     Functia de autocuratare interna se activeaza in mod automat la un anumit interval de timp, si consta in inducerea de aer cald ventilat la interior pentru a usca mecanismele interne de umezeala, lucru care impiedica aparitia mucegaiului. Sistemul de filtrare ofera posibilitati multiple de protectie prin prezenta unui filtru cu protectie dubla, proiectat pentru a capta particulele de praf din atmosfera dar si bacterii care pot favoriza aparitia mucegaiului.

       Functia de autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror probleme aparute in activitatea aparatului de aer conditionat LG Standard Plus P09EN. Pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei erori. Astfel, veti putea remedia problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon. 

Recomandare:

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Imagini pentru Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P09EN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *