Mixer planetar Heinner HPM-8012X pret si specificatii tehnice

       Daca gatitul este una din pasiunile tale, atunci e cazul sa imbunatatesti tehnica alegand un dispozitiv care se va dovedi util in nenumarate operatiuni la bucatarie, si anume mixerul planetar Heinner HPM-8012X. Forma sa specifica ii permite acestuia sa mentina un ritm alert in ceea ce priveste pregatirea sau framantarea aluatului, prepararea piureurilor sau legumelor tocate si apoi amestecate.

       Daca pana acum era destul de dificil sa faci totul de unul singur folosind un mixer clasic, noul Heinner HPM-8012X are incorporat si un bol din inox astfel ca nu mai este necesar sa vina cineva sa te ajute sa tina bolul in pozitie fixa. Deobicei apelam de fiecare data la cei din jur cand pregateam ceva cu mixerul fiind o treaba pe care nu o puteam face singura.

       Puterea mare de 800 W reprezinta un alt argument care ne confirma faptul ca avem de-a face cu un dispozitiv premium, puternic care va garanta obtinerea unui amestec omogen intr-un timp foarte scurt. Bolul din otel inoxidabil are o capacitate de 4 litri si faptul ca e destul de mare va permite prepararea unei cantitati destul de semnificative fara a mai trebui sa il utilizezi in doua transe. Viteza de lucru este rglabila si poate fi selectata in 12 trepte diverse.

       In cutie primesti si alte accesorii printre care: un carlig de framanatare si o paleta din aluminiu rezistente si usor de intretinut. Dupa fiecare utilizare este recomandat ca bolul si aparatul sa fie sterse cu o laveta umeda pentru o pastrare optima in timp.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca doresti sa mizezi pe un dispozitiv de calitate care va fi de ajutor de fiecare data in treburile de la bucatarie: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona acum mult mai ieftin, acesta avand un discount seminificativ: Verifica pret actualizat

Mixer planetar Heinner HPM-8012X, 800W, Miscare eliptica, Bol Inox, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *