Aparat aer conditionat Yashido AC-09YDO – performante bune la un pret accesibil

       Alunga caldura verii cu ajutorul unui aparat conditionat optimizat pentru a obtine performante excelente atat pentru functia de racire cat si incalzire, asa cum este si modelul Yashido AC-09YDO. Este un sistem de climatizare modern, de generatie noua 2017, care are toate atuurile ca sa fie considerat o achizitie de succes. 

       Este model excelet pentru zona de interior, mai ales ca prezinta un design simplu, in care culoarea alba predominanta se va potrivi perfect cu acele incaperi ce se doresc a fi luminoase si spatioase. Modelul de fata surprinde prin eleganta clasica combinata cu un aer modern, dar fin. O linie argintie de 2 cm grosime ce traverseaza intreaga unitate interioara face ca aspectul aparatului sa se schimba radical. In partea centrala este amplasat logo-ul aparatului, cu inscriptia “Yashido”. Afisajul LED din jona laterala este activat doar atunci cand aparatul este in functiune si devine inactiv la 30 de secunde in cazul in care nu mai folosesti functia de programare

       Este un aparat de climatizare destul de economic, optimizat pentru un consum redus, incadrat in clasa de comsun A++ la folosirea functiei de racire si de A+ pentru incalzire. Compresorul de calitate va asigura un climat optim din punct de vedere termic, conditiile de temperatura fiind indeplinite intr-un timp record. Puterea exprimata generala de acest aparat AC este de 9000 BTU, dar variaza in functie de cum il folosesti: functie rece – 8530 BTU si 9000 BTU functie incalzire.

       Programele de functionare sunt destul de numeroase, acestea acoperind un numar variat de functionalitati astfel: functie racire incalzire cu posibilitatea reglarii fluxului de aer prin baleare, functie dezumidificare – elimina excesul de umezeala di mediul ambiant, ventilare in 4 trepte, Mod Timmer – functie temporizator care poate fi programat pentru 24 de ore, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste de fiecare data avand aceleasi setari de lucru, etc. 

       Conform indicilor SEER de masurare a eficientei energetice, aparatul de aer conditionat Yashido AC-09YDO, obtine un scor de 6.1/10 pentru functia de racire, si de 4/10 la incalzire. Atfel poate fi masurata eficienta aparatului in timp, un scor de care putem spune ca obtine rezultate foarte bune.

      Sistemele de filtrare sunt la fel de importanta ca functiile prezentate pana acum, iar aparatul de aer conditionat Yashido putem spune ca nu duce lipsa nici la acest capitol: Filtru anti-praf asigura o eficienta crescuta a retinerii parafului si a polenului, fiind ideal in cazul persoanelor suferinde de alergii. Filtrul se curata usor, acesta se scoate de la interior si poate fi curatat sub jet de apa de la robinet.

     Unitatea de interior si cea exterioara sunt prevazute cu izolare fonica de calitate, pentru compresor si motor. Functionarea aparatului abia daca ca se simte, un lucru care imi place mult de tot. Nivelul de zgomot indicat este de doar 50 dB. 

Recomandare:

        Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Manualul de folosire si alte specificatii tehnice pot fi consultate si aici

 

Aparat aer conditionat Yashido AC-09YDO, 9000 btu/h, ionizare, filtru lavabil, tehnologie PFC, silentios, timer, afisaj led, 5 ani garantie compresor, A++

      

      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *