Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 Inverter performante racire excelente

         Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 Inverter este unul din aparatele de climatizare care si-a castigat o mare parte din clienti de-a lungul timpului prin faptul ca desi nu costa foarte mult, aduce multe beneficii in ceea ce priveste functionalitatile sale. L-am putea caracteriza ca fiind un best buy pe segmentul de mijloc al aparatelor de aer conditionat, un model destul de simplu la prima vedere, cu un design care nu se diferentiaza foarte mult de alte aparate, calitatea materialelor fiind cea care face diferenta. In partea centrala unitatea de interior este dotata si cu display LED care afiseaza principalele caracteristici de mediu setate de utilizator. Meniul devine activ atunci cand este selectat din telecomanda dupa care pictogramele se sting, ca o masura de a reduce consumul energetic.

       Incadrarea energetica pentru acest model este de A+ pentru functia de incalzire (12970 BTU) si de A++ pentru functia de racire (12970 BTU). Acest lucru se datoreaza si datorita compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Compresorul DC Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite unitatii interioare sa fie la fel de eficienta si atunci cand consumul este mai redus.  Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). 

      Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinse mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic.

       Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta si cu ajutorul telecomanzii din dotare astfel: – Ventilare – ventilare incinta in 3 trepte progresive  Dezumidificare:  functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului. – Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.  Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte – Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt – Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste in cazul unei pene de curent avand aceleasi setari de functionare – Purificare – functie automata care porneste vantilatorul cu scopul de a recircula aerul din incapere si de a retine praful si mirosurile neplacute.

      Compresorul care induce agent de racire este unul da calitate, prezent si pe aparatele de aer conditionat ale celor de la Daikin. Acesta isi face treaba destul de bine si este la fel de bine optimizat si din punct de vedere al zgomotului. M-a surprins placut si acest aspect al silentiozitatii sale, aproximativ 30-40 dB, lucru mai rar intalnit la aparatele de aer conditionate de mare putere. Tehnologia inteligenta 1W Standby face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W conducand la economisire in timp de pana la 80%. 

       Pentru cei care se vor confrunta cu probleme tehnice sau erori de programare, exista si o functie speciala care te scapa de toate aceste erori cu ajutorul optiunii de diagnosticare. Principiul de functionare este simplu si consta in transmiterea unor coduri eroare pe consola de comanda, care vor fi verificate apoi in cartea tehnica, acolo unde sunt solutiile pentru fiecare problema ivita. 

       Sistemul de filtrare este unul de prima clasa si include solutii pentru toate problemele aparute prin prezenta unui numar destul de mare de filtre care vor actiona constant atunci cand aparatul este pornit astfel: – Filtru Catechin – imbunatateste calitatea aerului prin reducerea sau eliminarea mirosurilor nelacute sau a alergenilor: Filtru anti-alergen – elimina posibilele cauze care pot provoca alergii in cazul celor cu un sistem imunitar deficitar, Filtru anti -bacterian – elimina bacteriile si aer si posibilele cauze care pot duce la formarea mucegaiului.

      Pentru o protectie constanta, aparatul este dotat si cu functie autocuratare care prin prezenta aerului cald elimina umiditatea de la interior care poate favoriza aparitia mucegaiului. Se recomanda apelarea la aceasta functie cel putin o data la 1 saptamana.

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Display

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *