Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE performante tehnice

        Samsung AR09KSWSBWKNZE face parte din gama aparatelor de aer conditionat premium, un dispozitiv de climatizare modern care vine dotat cu cele mai noi tehnologii care iti vor oferi un mediu optim de temperatura chiar si atunci cand temperatura din termomtru va atinge cote ridicate. Acesta beneficiaza de functie control de la distanta prin Wi-Fi, astfel ca cu ajutorul unui smartphone conectat la internet poti ajusta din timp caracteristicile de mediu de acasa, pentru ca atunci cand vei ajunge totul sa fie exact cum ti-ai fi dorit. 

        Samsung AR12KSFPEWQNZE este un dispozitiv de climatizare modern care se va potrivi perfect atat pentru un apartament, spatiu de birouri sau zona comerciala, optimizat pentru a obtine performante bune la racire pentru o suprafata de pana la 25 de metri. Designul sau triunghiular ofera un spatiu de intrare pentru aerul care urmeaza sa fie recirculat mult mai mare pentru a putea prelucra un volum mult mai mare de aer. Aerul racit este astfel transferat mai repede in camera. Aparatul de aer conditionat Samsung incepe sa raceasca aerul folosind modul puternic Fast Cool, astfel incat sa ajunga rapid la temperatura dorita. Apoi, trece automat la modul Comfort Cool, pentru a o mentine. Prin urmare, nu va fi frig si nu va trebui sa schimbi manual setarile. Latimea si unghiul imbunatatit al portiunii de iesire, lamele suplimentare in v si un ventilator mai mare vor asigura, de asemenea, ca aerul este racit si emis mai repede, in toata camera. Astfel, aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile casei.

        Functia 0 Standby ofera un consum zero atunci cand aparatul intra in starea de idle evitand astfel irosirea energiei in timp. Aparatul de aer conditionat beneficiaza si de tehnologia Smart Inverter care maximizeaza performantele dispozitivului, dar utilizeaza in timp mai putina energie fata de un dispozitiv clasic. Acesta utilizeaza toata puterea compresorului astfel ca temperatura dorita sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt. Toate aceste tehnologii de functionare impun acestuia un standard 

       Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care: incalzire, auto restart – repornire automata avand aceleasi setari de lucru, dezumidificare, sleep/night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte etc. Toate programele pot fi controlate de la distanta folosind telecomanda wi-fi din dotare la fel si intervalul de lucru cu ajutorul functiei de timmer. 

       Smart Instalation este o functionalitate de autodiagnosticare care te va asigura de faptul ca aparatul de aer conditionat este instalat asa cum cere si producatorul si care va detecta in timp posibilele erori de programare sau de ordin tehnic. Acestea sunt transmise apoi sub forma de notificari direct pe telefonul tau pentru a fi rezolvate manual sau de catre personal specializat.(disponibil pentru Ios si Android). Cei de la Samsung acorda o atentie deosebita si sistemului de filtrare aer dotand acest aparat de aer conditionat cu un filtru triplu care va retine pe langa particule fine de praf, microorganisme si bacterii din aerul respirabil. Functia ionica care cuprinde protectia antibacteriana si cea impotriva alergiilor este potrivita pentru a fi folosita atunci cand in camera se afla copii mici sau persoane de varsta a 3-a. Caracteristicile Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile si virusii, inclusiv virusii Influenza A si Corona, utilizand mai intai un filtru si apoi Virus Doctor.

     Aparatul de aer conditionat de la Samsung are un invertor digital eficient energetic, cu EER 10.1. Acesta poate mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni in mod frecvent, pentru a consuma mai putina energie. Invertorul digital va ajuta sa pastrati confortul pentru perioade mai lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie. Modul Single User al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza mai putin din capacitatea compresorului, reducand consumul de energie si oferind un mediu racoros si confortabil. 

      La interval de cateva zile este recomandat sa pornesti macar o data modul de functionare autocuratare, functie care implica aer cald care usuca umezeala care se poate acumula in timp in angrenajele aparatului, evitand astfel transformarea acesteia in mucegai si imprastiarea in toata casa. Zgomotul pe care il produce in timpul functionarii este aproape insesizabil acesta fiind foarte silentios.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Easy Filter Plus Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *