Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE performante excelente la racire

       Dat fiind faptul ca detin mai multe produse electrocasnice de la Samsung , acum ca a venit timpul sa aleg un aparat de aer conditionat, am decis ca n-ar fi rau daca as merge tot pe acest principiu, si iata am ales aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE, de care ma bucur zi de zi fara sa am probleme. Este un aparat excelent care s-a pliat pe nevoile mele, fiind suficient de puternic la cei 9000 BTU incat sa reuseasca sa aduca la un nivel optim zona de clima pentru o camera de 22 mp. Nici nu cred ca as fi avut nevoie de 12000 BTU mai ales ca m-am orientat sa am un consum cat mai mic raportat la suprafata de care am dispus.

      Incadrarea energetica pentru acest model este de A+ pentru functia de incalzire (10920 BTU) si de A++ pentru functia de racire (8530 BTU). Acest lucru se datoreaza si datorita compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Compresorul DC Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite unitatii interioare sa fie la fel de eficienta si atunci cand consumul este mai redus.  Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al Unitatii Interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). 

      Ca design, Samsung AR09KSFPEWQNZE este un aparat de aer conditionat discret, construit din materiale de calitate, in care culoarea alba este cea predominanta nu va influenta foarte mult aspectul camerei tale, acesta reusind sa treaca cu succes neobservat si sa nu influenteze negativ designul de interior. Pentru a spori confortul in ceea ce priveste utilizarea aparatului, cei de la Samsung l-au prevazut si cu telecomanda cu control de la distanta, astfel incat programele de lucru dar si temperatura sa poata fi ajustate cu usurinta de la distanta.

     Modul de operare optim pentru aparatul de climatizare Samsung se incadreaza in urmatoarele valori de temperatura de -5 grade si 46 de grade Celsius la interior in cazul functiei de racire si de -10 grade pana la 24 de grade Celsius in cazul in care vei folosi aparatul pentru functia de incalzire. Capacitatea nominala la incalzire este de 730 W in timp ce la racire 950 W. Debitul de aer evacuat de unitatea externa este de 27 metri cubi in decurs de un minut.

       Principalele functii cu care aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE este dotat sunt: – Ventilare – functie ventilare in 4 trepte de nivel, – Auto Restart – aparatul de aer conditionat isi rea functionarea avand aceleasi setari chiar si in cazul in care apare o pana de curent in sistem – Dezumidificare – functie foarte utila care previne excesul de umezeala din atmosfera stopand astfel aparitia mucegaiului – Timer – programare perioada de functionare, Mod Turbo – aceasta functie creste puterea aparatului pentru incalzirea/racirea rapida a camerei pentru o perioada de timp stabilita de tine, Sleep/Night Mood – functionare silentioasa pe timp de noapte, – Comfort Cool – aparatul raceste exact zona indicata de tine prin rabatarea paletilor de dispersie aer in directia stabilita de tine.

       In timp aparatul are nevoie si de asa numita curatare interna care se poate face apeland la functia de autocuratare care presupune pornirea schimbatorului de caldura care prin asigurarea unui nivel termic de caldura optim, va elimina urmele de umezeaza care in timp pot duce si la aparitia mucegaiului. Un alt detaliu care nu ar trebui sa iti scape din vedere este si silentiozitatea aparatului, capitol la care Samsung AR09KSFPEWQNZE reueseste sa se incadreze in limite destul de bune, fiind considerat astfel un aparat destul de silentios (56 dB zgomot unitate interioara).

       Sistemul de filtrare HD 60 ofera posibilitati multiple de protectie prin prezenta unui filtru cu protectie dubla, proiectat pentru a capta particulele de praf din atmosfera dar si bacterii care pot favoriza aparitia mucegaiului. Filtrul Full HD ofera o filtrare imbunatatita, eliminand chiar si cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat intr-un aer curat si energizat. Si curatarea filtrelor este convenabila. Tot ce trebuie sa faceti este sa spalati filtrele cu apa, pentru a le curata. 

      Odata ce aparatul atinge temperatura ideala, acesta ntra in modul Stand by, care permite obtinerea unei valori de consum excelente prin faptul ca consumul energetic este 0. Aparatul isi reia ciclul de functionare normal in momentul in care temperatura nu mai este respectata conform criteriului setat de utilizator. 

       La interval de cateva zile este recomandat sa pornesti macar o data modul de functionare autocuratare, functie care implica aer cald care usuca umezeala care se poate acumula in timp in angrenajele aparatului, evitand astfel transformarea acesteia in mucegai si  imprastiarea in toata casa. Zgomotul pe care il produce in timpul functionarii este aproape insesizabil acesta fiind foarte silentios.

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU, Clasa A+, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *