Aer conditionat LDK DeLuxe 12 Inverter Plus pret si specificatii tehnice

        LDK DeLuxe 12 Inverter Plus este un aparat de aer conditionat care reuseste sa iasa un pic din zona banalului, asta datorita unui design destul de inspirat. Design-ul este unul aparte, si aici putem distinge culoarea alba ca fiind cea predominanta alatudi de o banda rosie care marcheaza zona de deschidere fanta de evacuare si verde pentru grilele de aerisire. Pentru amplasarea acestuia, atat unitatea interioara cat si cea exterioara iti recomand sa apelezi la o firma specializata deoarece in cazul in care vei incerca de unul singur, risti sa pierzi in timp garantia.

      Conform indicilor SEER care stabileste eficienta aparatului, LDK DeLuxe 12 Inverter Plus obtine un scor foarte bun atat pentru randamentul sezonier la racire SEER de 7.2 si de 4.4 pentru functia de incalzire.

      Aparatul de aer conditionat LDK DeLuxe 12 Inverter Plus este o solutie buna atat pentru incalzirea/racirea apartamentului tau in functie de sezon. Avand o putere de 12000 BTU pentru functia de racire si de 14000 la incalzire, acesta va fi efiicient in cazul spatiilor de pana la 35 mp. Consumul energetic nu este unul foarte mare, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A++ la racire si A+ la incalzire. In partea centrala aceasta este prevazut si cu display de tip LED care va indica in timp real functiile active pentru programul de lucru dar si temperatura la care este setat sa functioneze.

        Poti controla de la distanta aerul conditionat cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare, semnalul avand o arie de raspuns de pana la 7 metri. Pentru o functionare optima este recomandat ca temperatura de afara sa nu fie sub -20 de grade sau peste 50 de grade, peste aceste limite putand aparea probleme de ordin tehnic. In plus cu functia Wi-FI ready, acesta este capabil sa receptioneze comenzi de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile. E atat de simplu si comod cand stii ca vei gasi acasa temperatura optima, setata direct de pe telefonul mobil personal. 

      Principalele functii disponibile de lucru sunt: functie ventilare, incalzire, dezghetare automata, dezumidificare –  elimina excesul de umiditate din atmosfera, sleep/night mood – recomandat a fi folosit pe timp de noapte pentru un somn linistit etc. In cazul in care doresti sa aplici noile conditii termice sa se indeplineasca in cel mai scurt timp posibil, functia Turbo ofera avantajul obinerii conditiilor de mediu optime in doar cateva minute.

       Filtrul antibacterian lavabil elimina impuritatile din aer de natura bacteriana protejand astfel sanatatea ta de agentii patogeni. In plus sistemul de filtrare contine si un filtru antibacterian, care elimina agentii patogeni si bacteriile care pot favoriza de multe ori aparitia bolilor respiratorii. 

      Compresorul care este unul Panasonic asigura un debit de aer rece consistent, totul intr-un mod silentios atat cat sa nu deranjeze. Nivelul de zgomot pentru unitatea interioara este undeva la 40-50 dB. 

Recomandare:

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 
Aer conditionat LDK DeLuxe 12, Inverter Plus, Clasa A++, 12.000 BTU, Wi-FI Ready, 3 ani garantie, Alb - Modul control Wi-Fi optional   Aer conditionat LDK DeLuxe 12, Inverter Plus, Clasa A++, 12.000 BTU, Wi-FI Ready, 3 ani garantie, Alb - Modul control Wi-Fi optional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *