Aparat de aer conditionat Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA pret si specificatii tehnice

       Aparatul de aer conditionat Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA reprezinta cea mai buna alegere daca doresti sa achizitionezi un sistem de climatizare eficient, de calitate la un pret destul de bun. Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter care ofera performante mult mai bune la racire avand un consum redus de energie. Unitatea de interior se remarca printr-un design discret care se va potrivi excelent cu interiorul oricarei incaperi. Fie ca vorbim de seozonul rece sau cel de vara, aparatul de climatizare Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA te va ajuta de fiecare data furnizand atat caldura cat si aer rece.

        Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA este un dispozitiv de climatizare modern care se va potrivi perfect atat pentru un apartament, spatiu de birouri sau zona comerciala, optimizat pentru a obtine performante bune la racire pentru o suprafata de pana la 35 de metri. Arata bine si ca design, atat unitatea interioara cat si cea de la exterior fiind de culoare alba, construite din materiale de calitate si excelent finisate.

        Stiind faptul ca aerul cald va fi mult mai usor prezent in zona de sus, atunci cand vei folosi aparatul de aer conditionat pentru functia de incalzire, aerul cald va fi directionat in zona de podea ca apoi sa urce in sus. In cazul aerului rece, acesta va fi distribuit in zona superioara pentru a nu crea neplaceri. Grila de aerisire poate fi ghidata cu ajutorul telecomenzii prin mutarea palelor de directie, asa cum iti doresti. 

        Aparatul de aer conditionat beneficiaza si de tehnologia Inverter care maximizeaza performantele dispozitivului, dar utilizeaza in timp mai putina energie fata de un dispozitiv clasic. Acesta utilizeaza toata puterea compresorului astfel ca temperatura dorita sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt. O alta caracteristica a acestei tehnologii este si faptul ca functionarea aparatului este una silentioasa, pe timp de noapte fiind un adevarat avantaj care iti va proteja de fiecare data orele de somn.

        Consumul inregistrat de aparatul de aer conditionat Haier iti va permite sa faci economii substantiale la energie, acesta fiin optimizat pentru un consum energetic mic astfel: beneficiaza de incadrare in clasa A++ ca eficienta elenregtica la racire si de A+ pentru functia de incalzire. Poti controla aparatul de aer conditionat de la distanta si sa faci setarile climatice de riguare cu ajutorul telecomenzii din dotare care are o arie de semnal de pana la 7 metri.

       Functiile si programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care:  Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de lucru fara a mai fi nevoie sa il reconfigurezi de fiecare data, – Dezumidificare –  elimina umiditatea excesiva din atmosfera, o conditie esentiala pentru a indeparta factorii care pot cauza mucegai, – Sleep/Night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte, – Eco Mode – functionare in regim economic, – Timer – temporizator automat care seteaza intervalale de timp in care aparatul sa functioneze normal, – Turbo  – aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge indicii de temperatura stabiliti de tine.

         Un alt atu al acestui aparat il reprezinta sistemul de filtrare care este foarte bine pus la punct si include mai multe evaporatoare cu lamele din aluminiu special create pentru a oferi rezistenta la coroziune si performante excelente hidrofilice in contactul cu apa si praful. Sistemul de receptie al prafului este bazat pe doua filtre lavabile care ofera siguranta de fiecare data in ceea ce priveste retinerea particulelor fine, la care se adauga un filtru anti-mucegai care inhiba aparitia microbacteriilor care pot provoca alergii sau mucegai.

       Functia de autocuratare ajuta la mentinerea schimbatorului de caldura curat fara mucegai bacterii sau praf. Prin prezenta unui aer cald, umezeala stransa in randul mecanismelor de la interior este eliminata eficient, reusind astfel sa se elimine fenomenul care poate favoriza aparitia microorganismelor si a mucegaului. 

       Nivelul de zgomot atins in treapta cea mai mare de functionare nu depaseste valoarea de 54 dB. Este un aparat care functioneaza silentios si nu deranjeaza pe cei din jur cu un zgomot excesiv.

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Haier Tundra, AS12TA2HRA/1U12BE8ERA, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Intelligent air, Ultra Silentios, Somn confortabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *