Aparat de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV performante bune la racire

      Vision Touch VTAC 12INV este unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat, prin prisma raportului calitate/pret. Acesta ofera nenumarate functii moderne si o excelenta eficienta energetica, reusind, in acelasi timp sa fie o investitie destul de accesibila. Din punct de vedere estetic, nu putem spune ca impresioneaza dar ofera un aspect discret, foarte usor de camuflat pe un perete alb. 

      Cu o putere la evacuare de 12000 BTU, aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV va putea fi folosit atat pentru functia de racire cat si la incalzire. Debitul de aer care va fi recirculat va fi de pana la 550 metru cubi in decurs de o ora. Daca e sa ne raportam la consum, aparatul este incadrat in clasa A++ in ceea ce priveste eficienta energetica la racire si de A+ pentru incalzire, fiind capabil sa ofere o eficienta optima pentru un spatiu de pana la 35 mp.

      Un alt rol important in obtinerea unor rezultate foarte bune in ceea ce priveste consumul il are si tehnologia Inverter, mai ales ca compresorul poate functiona gradual, atingand mult mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina cu un consum redus de energie. In timp se poate observa o eficientizare de pana la 30-40%. 

       Temperatura de lucru poate fi ajustata de la distanta cu ajutorul telecomenzii cu senzor inflarosu de la distanta (cca. 7-8 metri).  Toate aceste schimbari climatice vor fi vizibile atat pe ecranul telecomenzii cat si pe cel al afisorului central al panoului principal.

       Principalele functii disponibile pentru aparatul de climatizare Vision Touch VTAC 12INV fac referire la urmatoarele functii: – Ventilare – ventilare incinta in 3 trepte progresive, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit,  Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, – Auto Restart – aparatul porneste avand aceleasi setari de functionare in cazul unei pene de curent sau scoatere de sub tensiune accidentale, – Dezumidificare – elimina excesul de umiditate din mediul ambiant al camerei.

      Sistemul de filtrare este la fel de important in ceea ce reprezinta intreg sistemul de recirculare al aerului avand competenta de a filtra aerul de particule fine de praf si microorganisme. Aparatul de climatiare de fata, vine dotat cu un filtru lavabil care este special optimizat pentru retinerile de praf astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.

  Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice.

      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 55 dB). 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Vision Touch VTAC 12INV, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *