Vonino Soundbar S8 – Review si recomandari

        Zilele acestea am avut ocazia sa testez soundbar-ul de la Vonino S8, iar ca prima impresie pot spune ca e exact ceea ce cautam, un sistem audio la care sa ma conectez cu telefonul mobil sau tableta prin bluetooth. Este un produs relativ nou intrat in portofoliul celor de la Vonino, ceea ce poate insemna deschiderea de noi capitole in ceea ce reprezinta categoriile de produse comercializate, preponderent fiind telefoanele inteligente si tabletele. 

      Soundbar S8 arata chiar foarte bine ca aspect, este compacta, iar materialele de calitate din care este construita reprezinta cu siguranta un plus. Pe partea frontala sunt pozitionate butoanele de comanda, iar in laterale cele 4 difuzoare, care 2 pe fiecare parte. Puterea maxima nominala este de 10 W, iar sunetul se aduse suficient de tare incat vei avea senzatia ca asculti muzica mult prea tare in cazul in care ridici volumul la maxim. 

     Conectarea se poate face fie prin tehnologia bluetooth, sau folosind o mufa de tip Jack de 3.5 mm. Poti atasa boxei chiar si un card de memorie, aceasta avand incorporata si functia de cititor card. Am putut conecta chiar si un stick de memorie USB, in dotarile de conectivitate fiind prezent chiar si un port USB. 

      Forma ergonomica si manerul incorporat iti va permite sa folosesti dispozitivul audio Soundbar S8 in orice camera sau birou, mai ales ca beneficiaza si de autonomie de pana la 8-9 ore din partea bateriei de 2000 mAh cu care vine inzestrat. 

Recomandare:

     Este un aparat audio excelent pe care il vei putea folosi oriunde datorita proprietatii sale de a fi portabil, cu o autonomie foarte buna, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     Zilele acestea beneficiaza de o reducere considerabila, pret la care il recomand ca fiind o alegere excelenta: Verifica pret redus

 

Vonino Soundbar S8

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *