Aparat de aer conditionat KYATO K09-ION++S pret si specificatii tehnice

       Pentru o camera de dimensiuni mai mici, nu vad oportun achizitionarea unui aparat de aer conditionat de mare putere, datorita consumului foarte mare, sau a fluxului de aer degajat care va incomoda de fiecare data pe cei care vor locui acolo. In acest caz, recomandarea ar fi un aparat de 9000 BTU asa cum este si KYATO K09-ION++S. Lucru mare este si provenienta aparatului, care nu este una “Made in China” acesta avand inscrisa pe ambalaj Japan.

       Din punct de vedere al designului, aparatul de aer conditionat KYATO K09-ION++S este destul de simplu, culoarea alba care se propaga pe toata suprafata sa fiind un avantaj in cazul in care incaperea in care vrei sa il instalezi se incadreaza in acest tipar. Unitatea de interior are un aspect Slim, singurul lucru definitoriu care poate fi observat pe suprafata sa fiind indicatorul LED pentru temperatura, care se va dezactiva la cateva secunde, pentru a impune un consum energetic mai mare decat este necesar. 

       Avand o putere de 9000 BTU care se reflecat atat pentru functia de incalzire cat si racire, acesta va oferi un confort termic optim pentru locuinte de pana in 25 mp. AVand un astfel de aparat de aer conditionat poti incalzi sau raci un apartament intreg fara prea mari probleme, cu un consum energetic limitat. Dealtfel aparatul de aer conditionat KYATO K09-ION++S este incadrat in clasa energetica A++ pentru functia de racire si A+ la incalzire. Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). 

       Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinse mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic.

       Aparatul de aer conditionat KYATO K09-ION++S este ultra silentios, acesta avand la baza tehnologii moderne de atenuare vibratii si unda de zgomot pentru un confort deplin. pentru timpul nopti acesta are in dotare si un regim de lucru special adaptat in acest sens – Sleep care asigura linistea deplina pentru a nu deranja somnul tau.

     Functionarea acestuia este posibila doar la temperaturi mai mari de -10 grade Celsius cel mult pana la maxim 48 de grade. Toate informatiile legate de temperatura vor fi afisate pe ecranul LED al unitatii interioare. Controlul de la distanta al temperaturii il poti face cu ajutorul telecomenzii din dotare care o arie de actiune de pana la 7 metri.

    Functiile disponibile pentru a fi selectate sunt: ventilare, incalzire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat porneste avand aceleasi setari prestabilite, dezghetare automata, dezumidificare – elimina excesul de umiditate din atmosfera, timer etc. In cazul in care doresti ca temperatura optima sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt, acesta beneficiaza si de functie Turbo Jet care face ca conditiile de mediu stabilite de tine prin setare sa fie atinse in cel mai scurt timp prin punerea in functiune a aparatului de climatizare la capacitate maxima. Cu functia Eco Function functionarea acestuia va fi una intrerupta de anumite pauze la interval de timp regulat pentru un consum de energie mai redus. 

      Generatorul de ioni este cel cariua ii revine responsabilitatea de a elimina factorii care pot contribui la formarea microorganismelor din mediul ambiant. Tot in aceasta categorie de protectie putem include si filtrele de curatare si anume cel pentru praf – care elimina particulele fine de praf si cel antimucegai.

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat KYATO, K09-ION++S, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Generator de ioni negativi, Auto restart, Eco Function, Somn confortabil, Afisaj ascuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *