Termometru digital cu infrarosu, fara contact, BSX906, review

  In conformitate cu noile prevederi de siguranta la locul de munca, este nevoie ca angajatilor sa li se masoara temperatura la locul de munca, atunci cand se face intrarea in incinta. De aceea pentru a evita contactul se recomanda utilizarea unui aparat de masurare a temperaturi cum este si BSX906, ce foloseste tehnologia prin inflarosu. Folosite pentru a înregistra temperatura, termometrele tip pistol, cu infraroșu, redau informații viabile, cu privire la starea personalului in cauza, fiind instrumente de masurat recomandate ca fiind de buna practica in situatia actuala de pandemie. Procedeul de masurare consta in pozitionarea acestuia la nivelul fruntii, la o distanta de 5-10 cm pozitia corecta fiind semnalizata de declansatorul electric.

 

Termometru digital cu infrarosu, fara contact, BSX906

 

 Termometrul digital cu infrarosu, fara contact, BSX906 este foarte ușor de folosit fiindcă are și o greutate mică de 99,8 grame plus baterii. Acest aparat funcționează cu două baterii de tipul AAA. Acest termometru dispune de un display LCD care ofera rezultatele în doar cateva secunde, fara a avea un delay de timp foarte mare. Prelucrarea datelor se face imediat, valoarea inregistrata fiind afisata pe un ecran LCD mare. Tehnologia infrarosu permite efectuarea masurarii temperaturii corpului uman in mai putin de 3 secunde. Desigur daca te intereseaza si statistica, aparatul are si functie de memorare valori, pana la 30 de valori inregistrate. 

 

  Eu l-am achizitionat pentru magazinul propriu unde in momentul de fata avem 3 lucratori comerciali, deci nu l-am testat pentru un aflux mai mare de persoane. Este un aparat excelent care ne ajuta sa verificam starea de sanatate a angajatilor conform cu noile prevederi medicale Covid-19. Este usor de operat fiind de dimensiuni compacte.

 

     Pretul este unul destul de bun, mai ales ca l-am gasit si la reducere: Verifica pret actualizat

 

Termometru digital cu infrarosu, fara contact, BSX906

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *