Pacienta tacuta, Alex Michaelides, review carte (pret, pareri)

  Alex Michaelides un autor din noul val, contemporan, ilustreaza prin cartea sa “Pacienta tacuta” viata tumultoasa traita in suburbia londoneaza de Aliciei Berenson. Aceasta este o pictoriță renumită la vremea respectiva căsătorită cu un fotograf de modă, care aparent dintr-o cauza inexplicabila ajunge sa il ucida cu 5 focuri de arma. Acest moment delanseaza o traire interioare intensa, Alex Michaelides se retrage in sine, devenind astfel pacienta tacuta care ascunde la interior trairi nebanuite gata pentru a fi descoperite de noul personal care intra in scena. Totul are o explicatie, misterul adancindu-se din ce in ce mai mult odata cu evlutia actiunii, mai ales cand detalii exponentiale incep sa iasa la iveala. 

 

 

   Pictorita care la randul ei nu se bucura de o atentie sporita pe piata operelor de arta, ia o intorsatura neasteptata, odata cu acest eveniment nefericit, operele sale de pictura fiind evaluate la o valoare mai mare, mai ales ca zvonul odioasei crime fusese dezbatuta chiar in publicatii faimoase ale acelei vremi. Misterul este amplificat si mai mlt de faptul ca aceasta “pacienta tacuta” refuza orice discutie pe tema crimei, devenind astfel un fapt de studiu pentru cercetatorii vremii, printre care si psihologul Theo Faber.  

 

Theo Faber este un psihoterapeut care a asteptat multa vreme oportunitatea de a lucra cu Alicia. Hotararea lui de a o face sa vorbeasca si sa dezvaluie misterul motivului pentru care si-a impuscat sotul il poarta pe un drum plin de primejdii – o cautare a adevarului care ameninta sa-l distruga…

Pacienta tacuta este un thriller psihologic socant despre un act de violenta extrem al unei femei impotriva sotului ei – si despre un terapeut obsedat de descoperirea motivului din spatele acestui act.. Alex Michaelides reuseste sa scoata in evidenta foarte bine aceste incercari, detalii descrise cu lux de amanunt care odata scoase la iveala intriga si mai mult la o cunoastere continua ce deschide noi planuri ale actiunii, transformant naratiunea intr-o cu totul arta plina de detalii incitante. Un roman de debut care cu siguranta va cladi o cariera plina de succes, Alex Michaelides deschide noi orizonturi de cunoastere, creionand personaje pline de savoare care adopta un mister aparteprin detaliile care parca se lasa asteptate, cu un final dramatic, bine spus, incat sa te puna pe ganduri.

 

    Este chiar o lectie de viata de care toti dintre noi trebuie sa o constientizam, sa avem grija de persoanele cu care intram in contact si secretele ce le destainuim. Practic este o joaca mintala, in care toti suntem prinsi la un moment dat al vietii, iar cartea aceasta “Pacienta Tacuta” pare sa rezolve un mister care ne tine in priza pana intr-un final al carui sfarsit putini ni l-am fi imaginat.

 

Cel mai bun pret, cu REDUCERE inclusa poate fi achizitionata acum: Verifica pret actualizat

 

In plus zilele acestea beneficiezi de GRATUITATE la transport, daca o comanzi de aici

 

Pacienta tacuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *