Televizor Smart LED Star-Light 32DM6500 pret si specificatii tehnice

       Cu un ecran de 81 cm, noul televizor de generatie 2017 Star-Light 32DM6500 este  solutia ideala in cazul in care iti doresti un dispozitiv multimedia performant, dotat cu interfata Smart, totul la un pret accesibil. Este printre cele mai ieftine modele, un televizor cu interfata Smart, care te va tine conectat la tot ce tine de noutate, informatii legate de email, retele sociale, sau navigare online. 

      Cu ajutorul butonului central al telecomanzii ai acces rapid la interfata Smart, timpul de incarcare al acesteia este aproape instant, asta si datorita sistemului de operare propriu foarte bine optimizat. 

     Display-ul LED 81 cm, suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli si beneficiaza de mai multe caracteristici specifice: are o luminozitate de 200 cd/mp, contrastul nativ este de 1000:1 iar  timpul de raspuns in frecventa este de 6.5 ms. Un timp bun de raspuns inseamna ca vom avea o rata buna in ceea ce priveste redarea detaliilor, cat mai aproape de realitate. 

      Sistemul audio integrat surprinde prin calitate si profunzime, acesta avand o putere totala de 16 W RMS. SUnetul este puternic, clar si nu distorsioneaza chiar si la volum maxim. 

      Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

      Televizorul poseda numeroase iesiri externe, la care poti atasa device-urile tale preferate de stocare sau cele de redare continut media automat astfel: are o intrare USB 2.0, intrare Scart si 3 porturi HDMI. In momentul in care il setazi pe modul Sleep acesta va intra dupa intervalul de tip ales in modul Stand By. Tot la capitolul conectivitate trebuie sa remarcam ca acesta beneficiaza de conexiune la internet prin LAN si Wi-Fi. 

      Deasemenea modul de economisire inteligent al energiei permite calibrarea luminozitatii ecranului la lumina de interior a camerei, limitand astfel efectul de lucire si compensare lumina, lucru care duce la un consum mai redus energetic. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 36 W.  

      Puterea de procesare este marcata de prezenta unul procesor Dual Core, suficient de puternic pentru a duce in spate aplicatiile din interfara dar si zona de media si televizor. Aceste rapoarte sunt marcate printr-un timp de raspuns bun la accesul la aplicatii dar si prin timpul destul de mic atunci cand tu ca utilizatori treci de la un canal la altul. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor Smart Android LED Star-Light, 81 cm, 32DM6500, HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *