Televizor LED Star-Light 39DM5500 pret si specificatii tehnice

       Star-Light 39DM5500 este un nou televizor din generatia noua, destul de simplu ca mod de utilizare, dar in acelasi timp este capabil sa reproduca pe ecranul de 98 cm imagini de cea mai buna calitate. Cum majoritatea modelelor sunt dotata cu functii complexe care implica si sistem de operare sau conversie 3D, daca iti doresti un model simplu, care sa ofere calitate in ceea ce priveste calitatea imaginilor livrate, acesta este o alegere de luat in seama.        

       Si pentru ca sunt sigur ca te intereseaza o parere obiectiva, odata comandat acesta ajunge in maxim 48 de ore la tine, iar odata ce ajunge in fata ta cu siguranta efectul este unul de wow. Diferente semnificative nu prea sunt de gasit daca e sa luam la comparatie cu modele Philips mai ieftine, sau unele Lg-uri de generatie mai veche, imaginea este una excelenta (un veritabil Full HD) si prezinta numeroase optiuni de reglare a imaginii din telecomanda.

       Display-ul de 98 cm Ultra Slim suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli cu un contrast nativ 5000:1 si o luminozitate de 250 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic de aproximativ 6.5 ms, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 

       Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 8 W).

      Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Printre functii intalnim: teletext, sleep timer (inchidere cu temporizare), iar daca crezi ca nu te descurci are si un manual de utilizare in limba romana.

      Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin portul HDMI, 1 port USB, intrare PC si slotul CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 9.2 Kg si are o putere consmata de 80 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Televizor LED Star-Light, 98 cm, 39DM5500, HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *