√ Televizor Smart Android LED Star-Light 40DM6500, pret, specificatii

    Star-Light 40DM6500 este un televizor LED Android de dimensiuni medii, 100 cm, ce poate fi achizitionat din magazinele de specialitate online, la un pret destul de accesibil. Prezenta sistemului Android este un avantaj important care trebuie sa il iei in considerare daca doresti sa ai acces la toate aplicatiile din Market-ul Google, de unde poti gasi divertismentul sau informatiile dorite. Prezenta uneu interfete legate de Android aduce mai multe avantaje decat a uneia proprie, ai acces la mai multe aplicatii simultan prin Google Play, securitate mai buna dar si un mediu ce a fost testat anterior si pe alte modele de televizoare, care s-a dovedit apoi de succes. In cazul lui Star-Light 40DM6500, interfata Smart in configuratia televizorului ofera posibilitatea utilizatorului sa se distreze cu ajutorul aplicatiilor multiple ce le are la dispozitie, de video streaming, cele pentru jocuri, navigare online sau retele sociale. Printre aplicatiile care vin direct preinstalate se numara Netflix, HBO GO, Facebook sau Skype dar si servicii de email si internet browsing. Continutul poate fi accesat rapid, fara interferente, experienta unica fiind una excelenta, in privinta vitezei de reactie si a imaginilor transmise. 

                    Televizor Smart Android LED Star-Light, 100 cm, 40DM6500, Full HD, Clasa A+
     Experienta vizuala este completata de un design foarte bine pus la punct de materialele de calitate din care este construit televizorul. Ramale subtiri ce inconjoara ecranul de 100 cm, pun in valoarea intreaga dimensiune a acestuia, ecranul ocupand cea mai mare partea a spatiului frontal, de pana la 95 %. Eleganta este sporita de ramele subtiri la baza carora se regasesc doua picioruse de sustinere in puncte simetrice, partea dreapta si stanga. 
     Display-ul de 140 cm Ultra Slim suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli cu un contrast nativ 5000:1 si o luminozitate de 250 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 
     Sunetul clar, puternic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 8 W). Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD.
     Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 9.2 Kg si are o putere consmata de 70 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB. Conectarea la internet se face fie prin LAN sau folosind retelele wireless, acesta fiind dotat cu adaptor Wi-Fi incorporat.

Recomandare:

    Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                  Televizor Smart Android LED Star-Light, 100 cm, 40DM6500, Full HD, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *