Scaun de bar cromat Kring City – REVIEW & pareri

    Conform cu ceea ce se intampla prin afara, legat de noile tendinte ce se regasesc si in cataloagele din revistele de specialitate, pentru amenajarea bucatariei, este preferat spatiul sa fie cat mai aerisit si mai usor de gestionat, iar asta o poti face cu ajutorul unor scaune moderne, asa cum sunt si cele de la Kring City. Am vazut astfel de modele si la IKEA dar cum transportul nu il asigura decat in cazul valorilor mai mari, a fost mult mai usor sa comand online. Bucataria arata foarte bine acum, este spatioasa iar cei prezenti la masa pot savura cina comod, folosind scaunele de bar cromat Kring City. Scaunul de bar Kring este o piesa de mobilier versatila care transforma orice tip de incapere intr-un loc de socializare relaxant, modern si cosmopolit, fie ca este vorba despre propria locuinta, un pub sau un restaurant.

Scaun de bar cromat Kring City, Negru

     Odata comandat, acesta vine pe bucati, ambalate intr-un pachet mare, dar odata ce urmaresti instructiunile vei vedea ca nu este atat de greu de asamblat. Constructiv scaunul de bar cromat Kring City este format din 3 componente esentiale: Zona sezutului, piciorul reglabil si suportul de sprijin podea. 

Caracteristici:

– Design modern;
– Sezut si spatar din material textil;
– Mecanism de rotire;
– Suport metalic pentru picioare;
– Mecanism de reglare a inaltimii;
– Baza cromata.

Scaun de bar cromat Kring City, Negru

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. Are si un sistem de amortizare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Masoara in dimensiuni 57 x 28.5 x 53.5 cm, cu o reglabila de la 64 cm – pana la 85 cm. 

 

Recomandare:

         Scaunul de bar cromat Kring City este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

        Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de bar cromat Kring City, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *