Televizor LED Vivax Imago Smart Android LED TV-40LE74SM pret si specificatii

      Televizor LED Vivax Imago Smart Android LED TV-40LE74SM este poate unul dintre cele mai accesibile televizoare cu sistem de operare propriu Android, un produs de exceptie daca e sa ne raportam la pret, produs chiar in Europa, mai exact Croatia. Ecranul de dimensiuni mari masoara in dimensiuni 102 cm, aproximativ 40 de inchi, este unul subtire si este capabil sa redea imagini de foarte buna calitate la o rezolutie Full HD.

     Daca acum cativa ani priveam foarte curiosi aceste televizoare cu Android pe la targurile de profil, iata ca deja cu noul Vivax TV-40LE74SM aduce acest sistem de operare, Android, care pare a fi peste tot ce exista pe piata la ora actuala. Sistemul de operare Android ofera mai multe avantaje, printre care posibilitatea de a accesa un numar mult mai mare de aplicatii fata de sistemele proprii de pe alte televizoare. Tehnologia Smart Android iti ofera posibilitati nelimitate de navigare si accesare a aplicatiilor prefarate. Vei descoperi o experienta impresionanta dincolo de ceea ce iti poate oferi un televizor traditional. Versiunea de Android cu care vine dotat este 4.4 KitKat. 

       Arata foarte bine ca design, este subtire iar finisajele sale sunt de cea mai buna calitate. Am remarcat si faptul ca ecranul este ingradit de o rama din plastic de dimensiuni mici, foarte discreta in conformitate cu noile tendinte de pe piata Tv. Suportul central in forma de T ii ofera siguranta in privinta pozitionarii acestuia pe orice suprafata.

        Meniul de utilizare este destul de simplu, este disponibil si in limba romana, iar setarea frecventelor de lucru pentru canale Tv se face cu ajutorul telecomenzii din dotare. Cu un ecran de 102 cm, acesta suporta o rezolutie a imaginii Full HD (1920 x 1080 pixeli) cu un contrast dinamic de 5000:1 si o luminozitate de 250 cd/m2. Timpul de raspuns in frecventa este de 5 ms iar unghiul de vizibilitate 176 de grade. Timpul de acces de numai 5 ms asigura o fluenta buna in ceea ce priveste succesiunea informatiilor pe ecran, existand timp suficient de preluare si afisare pentru ca tu sa nu pierzi momente importante.

       Imaginile redate astfel sunt prelucrate de sistemele inteligente de mare finete care trateaza atat zgomotul de transmisie – Noise Reduction cat si eventualele treceri rapide de la un cadru la altul pentru o fluenta a imaginii cat mai bune. 

      Sistemul audio NICAM/A2 de tip stereo reda sunete de inalta calitate prin intermediul celor doua boxe dispuse simetric de putere 10W. 

      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0. Pentru conectarea cu alte dispozitive media acesta dispune si de 2 iesiri HDMI si intrare minijack casti.

        De remarcat este si prezenta slotului CI+. Pentru internet vei putea folosi o conexiune prin wireless sau LAN cu fir.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Televizor LED Vivax Imago Smart Android, 102 cm, 40", LED TV-40LE77SM, Full HD, Wi-Fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *