[Review] – Masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 80250 BL 6th Sense Colours

      Whirlpool FDLR 80250 BL este alegerea perfecta daca si tu esti in cautarea unei masini de spalat de generatie noua care sa beneficieze de cele mai noi dotari din domeniu. Cei de la Whirlpool intotdeauna au reusit sa scoata pe piata produse fiabile, foarte bine dotate din punct de vedere tehnic care se bucura de aprecierile multor clienti datorita calitatii in ceea ce priveste durata de functionare in timp.

     Panoul de comanda ofera acces rapid si intuitiv la functiile de programare dar si informatii cu privire la procesul care are loc la interior (durata, temperatura si progres), totul pe un ecran mare LED dispus in zona superioara. 

     Este o masina de spalat construita pentru apartamentele romanilor, aceasta ocupand un spatiu relativ restrans, fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.5 x 58 cm. Chiar si asa aceasta reuseste sa stranga la interior cantitatea de rufe de pana la 8 Kg, pentru care foloseste o viteza de rotatie de pana la 1200 rpm. Calitatea procesului de spalat este indeaproape urmarit de un sistem de management al resurselor care aplica cele mai bune conditii pentru ca rufele tale sa fie spalate eficient si rapid cu un minim de consum de resurse. Astfel masina este incadrata conform calculelor in clasa de eficienta energetica A+++ pentru care consumul inregistrat in timpul unui program de spalat standard este de 0.98 kWh iar cel de apa indica o caloare de pana la 11000 litri in decursul unui an. 

      Programele de spalat destul de variate la numar aplica cele mai bune conditii pentru a spala eficient rufele tale. Acestea sunt axate pe nivele de temperatura, tip de tesatura si durata astfel: programe scurte sau de lunga durata (de la 30 de minute pana la o ora si 30 de minute), programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, colorate, de culoare inchisa, albe, lana, rufe cu grad ridicat sensibile,), temperatura ridicata (recomandat in cazul petelor greu de scos) sau cele la temperaturi mai scazute, recomandat pentru haine usor murdare. Fiecarui program in parte ii poti aplica sesiuni suplimentare de clatire sau de stoarcere in functie de preferinte. De mare ajutor in grila de programe sunt si optiunile de a spala variat rufele de diferite culori, rufe colorate, albe sau cele de culoare inchisa, care protejeaza tesaturile de la interior si asigura un nivel optim de temperatura ca nuanta colorata sa nu fie afectata. 

     Conceptul inovator „Al 6-lea Simt” patentat de catre cei de la Whirlpool, prezent si pe masina de spalat Whirlpool FDLR 80250 BL ajuta la adaptarea consumului energetic si de detergent la nevoile curente. Aceasta tehnologie va detecta cantitatea de rufe introdusa in cuva adaptand astfel consumul. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Ai parte de performante optime chiar si atunci cand folosesti masina de spalat la o temperatura joasa.

        Sistemele de siguranta integrate de masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 80250 BL vor veghea la buna functionare si te vor feri de incidente neplacute: protectie impotriva inundatiilor – oprire automata in caz de pierdere de apa necontrolata, siguranta copii – blocheaza accesul copiilor la functiile butoanelor sau la interior in cuva, sistem de reglare consum automat etc. Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 59 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *