Televizor LED Star-Light 55DM5500 pret si specificatii tehnice

       Pentru interiorul unei incaperi mai mari, televizorul Star-Light 55DM5500 este solutia moderna excelenta, iar acest lucru se materializeaza printr-un ecran de mari dimensiuni, 140 cm la o rezolutie de Full HD. Produs la noi in tara vine la un pret mai mult decat tentant, mai ales ca din pretul sau sunt scazute multe din acizele care se aplica altor modele.

      Star-Light 55DM5000 este un televizor care se remarca printr-o interfata usor de utilizat, nu este un model Smart, dar cuprinde numeroase setari de ajustare imagine si sunet care vor putea fi modificate direct din telecomanda. Meniul de navigare este disponibil si in limba romana, lucru esential daca il doresti sa il foloseasca intreaga familie.

       Designul este unul la fel de laudat, mai ales ca acesta este unul subtire, iar ramele nu ocupa mult din spatiul disponibil pentru ecran. Astfel intreaga atentie a celor care il vor privi va fi mereu focusata asupra actiunii si a informatiilor transmise.

      Display-ul de foarte buna calitate suporta rezolutii Full HD cu un numar de pixeli de 1920 x 1080. Imaginile sunt apropiate de perfectiune, aproape ca cele din realitate, clare si bine conturate la nivel de culoare, contrast si luminozitate. Binenteles acolo unde este necesar se pot face si ajustari din telecomanda. Pentru acest model avem un contrast dinamic de 5000:1, o luminozitate de 300 cd/m2, si un timp de raspuns de 8.5 ms. Timpul de raspuns joaca un rol important atunci cand vine vorba de filme de actiune sau evenimente din sport, reusind sa transmita un numar mai mare de cadre intr-un timp mai scurt. Cu cat mai mic cu atat mai bine, 8.5 ms fiind o valoare destul de buna pentru ceea ce cautam.

      Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor penru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate. Astfel de oriunde vei privi televizorul vei putea surprinde imaginile la adevarata lor calitate, unghi de vizualizare larg de 176 grade.

       Sunetul clar, puternic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 10 W).  Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Este dotat cu un decodor DVB-T/C care respecta cele mai noi standarde impuse de UE in privinta receptiei terestre si digitale, astfel ca nu vei avea probleme cu receptia posturilor tv. 

        Pe partea de conectivitate, televizorul Star-Light 55DM5500 are disponibile 3 porturi HDMI, intrare pentru calculator, intrare USB 2.0, SCART, slot CI+, etc. Televizorul are si functie de teletext, control parental care limiteaza accesul la anumite programe si functie sleep care anuleaza functionarea acestuia la un interval de timp stabilit de utilizator.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

     Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor Smart LED Star-Light, 140 cm, 55DM5500, 4K Ultra HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *