Bicicleta magnetica pliabila Actuell 70599bk pret si specificatii tehnice

      Ne confruntam destul de des majoritatea dintre noi cu problema greutatii, iar asta se datoreaza stilului de viata dezordonat si faptul ca nu reusim sa ducem si o viata sportiva in paralel cu cea sedentara de la birou. De multe ori si timpul este o problema asa ca in cazul in care ai avut planuri sa te duci la sala de fitness si nu ai reusi iti recomand solutia optima pentru acasa, si anume bicicleta magnetica pliabila Actuell 70599bk.

     Este un aparat extraordinar mai ales pentru cei care au vointa si motivatie, care te solicita mult, atat cat sa te faca sa te simti bine si sa spui ca mai vrei sa il incerci si a doua zi. In partea centrala, bicicleta magnetica pliabila Actuell 70599bk este dotata si cu un computer de bord care va afisa pana la 6 functii, si anume: timp, viteza, calorii, puls, distanta si cronometru. Sistemul de franare magnetic are 8 trepte de rezistenta care pot fi setate in functie de conditia fizica a dumneavoastra.

    Ghidonul este reglabil pe inaltime si este prevazut cu mansoane din cauciuc, sub care se afla pozitionati senzori de detectie puls, informatii care sunt trimise catre computerul de bord.

    Sistemul de transmisie V-Belt drive permite o utilizare silentioasa, atat cat sa nu deranjezi linistea din interiorul casei tale si sa poti in acelasi timp asculta muzica preferata sau urmari emisunea favorita la televizor. 

     Mi-a placut foarte mult si faptul ca este pliabila, putand fi depozitata cu usurinta oriunde in casa. Greutatea maxima utilizator este de 100 Kg. Pedalele ofera o zona cu aderenta buna astfel incat in timpul exercitiilor sa nu intampini probleme de adaptare. In plus acestea sunt prevazute si cu un set de curele de protectie.

Recomandare:


       Acesta este aparatul perfect pentru un antrenament eficient in intimitatea casei tale, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care il consider un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

Bicicleta magnetica pliabila Actuell 70599bk, 8 trepte rezistenta, senzori puls manual, greutate suportata 100kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *