Televizor LED Star-Light 50DM5500 – REVIEW SI RECOMANDARI

       Star-Light 50DM5500 este un candidat perfect la ceea ce inseamna cumparaturi inteligente, acesta fiind alegerea perfecta in cazul in care vrei sa dispui de performante excelente exprimate de imagini de inalta calitate, totul la un pret accesibil. Dat fiind faptul ca brandul nu este unul atat de vocal, cei de la StarLight s-au limitat la un pret mai bun, care il vor pune mereu pe cumparator in avantaj. 

        Ecranul mare de 127 cm, imaginile Full HD exprimate intr-o maniera foarte clara, la care se adauga o paleta de culorile variata, fac din acesta alegerea perfecta pentru orice cumparator. 

   Ca design, televizorul se impune si prin calitatea materialelor folosite, ramele subtiri care lasa sa iasa in evidenta mai mult ecranul care si asa are proportii generoase la 127 cm.

      Display-ul de 127 cm Ultra Slim suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli cu un contrast nativ 5000:1 si o luminozitate de 280 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 

     Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 10 W). Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD.

     Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 1 port USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 12 Kg si are o putere consmata de 135 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Televizor LED Star-Light, 127 cm, 50DM5500, Full HD, Clasa A+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *