Televizor LED Star-Light 24DM3500 pret si specificatii tehnice

     Televizorul LED Star-Light 24DM3500, este un TV non-smart LED HD cu diagonala de 60 cm care face parte din gama 2016 si reda neasteptat de clar culorile si imaginile care se succed cursiv, mai aproape de realitatea miscarilor naturale (timpul de raspuns este de 6.5 ms).

 

      Desi suntem inclinati sa presupunem ca este un tv slab calitativ datorita pretului foarte accesibil si marcii Star-Light, veti fi placut surprins de faptul ca acest tv isi indeplineste foarte bine functiile pentru care a fost proiectat iar raportul calitate/pret este foarte bun. Faptul ca are o dimensiune redusa, il face pe acesta sa poata fi utilizat si ca monitor aditional, pentru laptop sau unitate PC, experienta in gameplay fiind una excelenta.

 

       In primul rand va veti bucura ca puteti folosit acest tv si cu rol de monitor datorita intrarii PC, fiind mult mai ieftin ca alte monitoare dedicate disponibile pe piata. Daca nu v-ati convins inca, atunci veti afla ca acest TV va ofera toate functiile unui centru de divertisment multimedia datorita intrarii HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana.

 

      In plus acest televizor are Slot CI+ si tuner digital incorporat DVB-T/C, cu ajutorul caruia eliminati o buna parte din cabluri si nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu. Ambele sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV). Folosind o tehnologie avansata are un unghi de vizibilitate de pana la 176 grade.

 

        Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

 

      Deasemenea sunetul este redat prin doua iesiri RMS, fiecare cu o putere de pana la 5WConsumul este redus de numai 48W. Este un TV usor de instalat si montat, potrivit pentru orice incapere.

 

Recomandare:

 

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor care sa fie folosit si pe post de monitor si sa redea imagini de calitate HD disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

      Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

 

      Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

 

Televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM3500, HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *