Laptop ASUS X550VX-XX017D cu SSD si placa video dedicata

        ASUS X550VX-XX017D este un laptop care nu are termen de comparatie, are un raport pret calitate excelent, un design inspirat din seriile de succes pe care cei de la Asus le-au tot scos pe piata si o configuratie hardware care te va impresiona prin viteza buna de procesare si rapiditate. 

       Laptopul se prezinta foarte bine ca design, are un profil subtire de numai 25 mm, este placut la atingere iar materialele de calitate sunt finisate in cel mai profesionist mod. Daca il privesti de la distanta ai putea spune ca ai in fata un laptop premium din aluminiu, culoarea gri metalizata din policarbonat find un bun inlocuitor atat cat sa nu adune in greutate pentru a respecta principiul de portabilitate maxima. 

      Tastatura este una comoda si prezinta spatii suficient de mari pentru o actiune a utilizatorului cat mai rapida la tastele de interes. Iti permite o folosire intensa in cazul serviciilor de tehnoredactare, sau programare, acolo unde a nevoie de o acuratete buna in lucru. Tot aici remarcam si touchpad-ul pozitionat in zona centrala, care raspunde bine la comenzi, suporta multi-touch si scroll back si down.

      Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.

       Puterea de lucru este ridicata la nivel de rang de profesionalism de urmatoarele componente fizice: procesor Intel Core i7 6700HQ cu un numar de 4 nuclee fizice, tactat la frecventa standard de 2.4 Ghz. In cazul aplicatiilor solicitante, in modul Turbo Boost frecventa poate urca pana la 3.5 Ghz. Este un procesor care nu are limitare pe alimentare, vezi codul din dreptul indicelui de procesor HQ, lucru care este un semn bun ca vei avea parte de tot suportul din partea masinii de procesare.

        Memoria RAM este una de tip RRD4 si vine cu o capacitate de 8 Gb, iar spatiul de stocare este reprezentat de un SSD ultrarapid de 256 Gb.  Un detaliu esential este si faptul ca s-a renuntat la clasicul HDD pentru un SSD, o optiune care va ajuta la incarcarea mult mai rapida a sistemului de operare (de regura cateva secunde) dar si a aplicatiilor instalate.

        Laptop-ul ASUS X550VX-XX017D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 950M de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie. Deasemenea Tehnologia CUDA este un bun catalizator care va ridica detaliile grafice la rang de profesionist. 

       Si pentru ca nu lucram la laptop mereu independent, avem nevoie de un sistem de interactiune cat mai bine pus la punct, care sa ne ajute sa comunicam bine cu celelalte device-uri din jurul nostru. Astfel laptopul Asus X550VX-XX017D vine dotat cu urmatoarele iesiri pe partea de conectivitate: 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, iesire audio, VGA, HDMI, RJ-45, etc. Laptopul prezinta in partea din fata un cititor carduri, suporta conexiune prin bluetooth, iar viteza de conectare la internet folosind o cablu pe LAN ajunge pana la 1 Gb/s. 

       Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

        Laptopul Asus X550VX-XX017D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna in utilizare, indiferent de optiunile de lucru alese: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *