Televizor LED Smart Sharp LC-49CFE6452E pret si specificatii tehnice

      Televizoarele Smart sunt la mare cautare in ultimul timp. Tot mai multe persoane decid ca este momentul prielnic sa investeasca intr-un televizor care sa prezinta si interfata Smart, pentru a fi astfel conectat la tot ce misca in zona online, acces rapid la numerase aplicatii, pentru web browsing, Youtube sau streaming de continut video. Sharp LC-49CFE6452E este un televizor care beneficiaza de toate aceste aspecte tehnice, dispune de un ecran mare, 123 cm si este capabil sa redea imagini la calitate foarte buna, impusa de standardul Full HD. 

     Constructiv televizorul Sharp LC-49CFE6452E arata foarte bine ca design, este slim, iar ramele subtiri atrag atentia mai degraba asupra ecranului. Cele doua picioruse pozitionate simetric ii ofera acestuia stabilitatea de care are nevoie, actiunea fiind captata de ecranul de 123 cm. 

     Claritatea imaginilor este un lucru destul de comun pentru acest model, dat fiind si faptul ca acesta este capabil sa redea continut video la o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Tehnologia Active Motion 400 preia cardrele in miscare si le proceseaza la un alt nivel pentru a le da contur si a nu se pierde din detalii, specific imaginilor in miscare care se succed rapid. 

     Luminozitatea este de 280 cd/m2 iar timpul de raspuns de aproximativ 6 ms. Privit din lateral, imaginile raman clare si concise pana la un unghi de vizibilitate de 178 de grade. Il poti controla de la distanta foarte usor cu ajutorul telecomenzii din dotare, aceasta avand o arie de semnal de pana la 10 metri. Sistemul audio Nican/A2 de tip stereo este format din doua boxe asezate concentric de putere 16 W care beneficiaza de numeroase filtre pentru o rezonanta de mare finete: Equalizer, Dolby Digital Plus si DTS.     

       Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0.       

      Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN. Alti conectori disponibili pentru acest model sunt: 3 porturi HDMI, 2 iesiri USB 2.0, intrare video composite, intrare Scart, minijact casti etc. Poti partaja fisiere audio/video cu alte dispozitive prin bluetooth.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *