Masina de spalat Samsung WW70J3283KW – performante excelente la cei 1200 rpm

         Daca te gandesti sa faci o schimbare in casa si sa inlocuiesti vechea masina de spalat cu una noua, una din solutiile ideale pentru acest moment este masina de spalat Samsung WW70J3283KW. Este un model destul de atractiv prin natura functiilor de spalat numeroase, capacitatea sa de spalare de pana la 7 Kg la care contribuie si cele 1200 rpm, dar si forma sa compacta care iti va permite sa o integrezi cu usurinta oriunde in casa ta. 

       Masina de spalat nu ocupa foarte mult spatiu, este slim iar dimensiunile sale respecta acest standard astfel: 85 x 60 x 55 cm. Modul de incarcare al masinii de spalat se face din partea frontala, cu un hublou care accepta si haine mai voluminoase, dat fiind diametrul de pana la 25 cm. 

      Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de interes, butoanele de selectie temperatura, viteza de rotatie si programe de lucru. Toate caracteristicile selectate, timpul ramas pana la finalizarea programului in curs dar si parametrii de lucru vor fi afisate pe un display de dimensiuni generoase de tip LED. 

      Masina de spalat Samsung beneficiaza de un consum energetic absolut incredibil, un model foarte economic incadrat in clasa de eficienta A+++ cu un consum in program standard de numai 0.98 kW/h. Consumul inregistrat de apa in decurs de un an ajunge la 7400 litri.

       Tehnologia de spalare intuitiva cu bule Eco Bubble te ajuta sa faci economii de energie spaland hainele la o temperatura mai scazuta si sa obtii aceleasi rezultate ca in cazul spalarii normale. Functia ECO BUBLE permite amestecul  detergentului cu apă şi aer, înainte de pornirea ciclului de spălare, generandu-se bule de spumă, acestea pătrunzand în ţesături mult mai repede decat detergentul concentrat, rufele fiind astfel la fel de bine spălate indiferent că foloseşti apă caldă sau rece. Bulele activeaza detergentul, astfel ca acesta penetreaza rapid materialul si elimina murdaria cu usurinta, chiar si in apa rece (15°C).

Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++

       Functiile si programele destul de numeroase acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program sport, baby protect – elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, clatire + centrifugare, program rapid, si camasi. 

       Designul unic, usor ondulat, al tamburului Diamond, cu margini finisate in forma de diamant, este extrem de bland cu hainele dvs. Orificiile mici de evacuare a apei ajuta, de asemenea, la protejarea tesaturii, impiedicand prinderea hainelor. Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. În plus modul Super Eco face ca mașina să folosească temperaturi foare scăzute pentru economiseirea apei și a energiei.

       Daca te grabesti sa pleci undeva ai doua optiuni, fie alegi programul rapid de 15 minute sau programezi automat ca masina de spalat sa functioneze in intervalul stabilit de tine si sa se opreasca exact atunci cand doresti. Incalzitorul ceramic de la nivelul cuvei va oferi o crestere a temperaturii apei imediata, lucru care va influenta de fiecare data durata de lucru in programele de spalat prestabilite.

      Functiile si siguranta utilizarii acesteia va fi atent monitorizata de mai multe sisteme integrate printre care: sistem detectare spuma – detecteaza nivelul de spuma de la interior si optimizeaza modul de functionare astfel incat nivelul sa fie unul optim pentru o curatare intensa, programare intarziata – programare in timp de functionare si oprire, autodiagnosticare – detectie a erorilor, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interiorul cuvei, functie protectie la supratensiune – controlul de tensiune protejeaza impotriva fluctuatiilor si a caderilor de tensiune, etc.

      Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia standard este de 2 ani, iar transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *