Televizor LED Game TV LG 32LH510B pret si specificatii tehnice

      LG 32LH510B este un televizor care se adreseaza pasionatilor de jocuri video si nu numai, cele care fac referire la console de jocuri de tip Xbox sau Play Station. Noutatea in ceea ce priveste acest model este faptul ca acesta este dotat cu o interfata de gaming unde vei regasi o multime de jocuri pe care le poti juca impreuna cu familia sau prietenii tai. In plus ecranul mare de 80 cm, este un alt atuu care cu siguranta te va capta, mai ales ca este capabil sa redea imagini de o claritate exceptionala, specifice rezolutiei HD. 

      Este remarcabil efortul celor de la Lg care au reusit sa se foloseasca de toate trucurile din domeniu si sa faca din acest Tv unul care sa placa si ca design, un model construit cu o rama subtire, care preia o suprafata minima din intregul spatiu de vizualizare frontal. Imaginile te vor captiva din primul moment in care il vei pune in functiune, acesta beneficiind de tehnologia avansata de procesare contrast, claritate si culoare Triple XD Engine.

       Display-ul LED generos de 80 cm, suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli si beneficiaza de mai multe caracteristici de prelucrare automata a imaginii printre care: iluminare in BackLight, PMI 300, Active Noise Reduction si Triple XD Engine. Toate aceste sisteme vor lucra impreuna pentru a crea efectul de claritate si apropiere de imaginea de realitate, chiar si atunci cand transmisia oferita de operatorul de cablu nu este una tocmai de cea mai buna calitate. 

       Sistemul audio integrat surprinde prin calitate si profunzime, acesta avand o putere totala de 12 W RMS. Caracteristicile superioare de sunet vor calibra sunetul pentru a rezona cat mai bine cu imaginile transmise de urmatoarele functii: Digital Noise Reduction, Virtual Sound, Clear Voice si Equalizer (6 moduri de redare). 

        Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

        Televizorul poseda numeroase iesiri externe, la care poti atasa device-urile tale preferate de stocare sau cele de redare continut media automat astfel: are o intrare USB 2.0, intrare Scart su un port HDMI. In momentul in care il setazi pe modul Sleep acesta va intra dupa intervalul de tip ales in modul Stand By.

       Deasemenea modul de economisire inteligent al energiei permite calibrarea luminozitatii ecranului la lumina de interior a camerei, limitand astfel efectul de lucire si compensare lumina, lucru care duce la un consum mai redus energetic. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 38 W.  

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifca oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *