Masina de spalat rufe Slim Hotpoint FMSG 623B performante si calitate exceptionala

       Hotpoint FMSG 623B este alegerea perfecta pentru orice familie o masina de spalat slim, construita pentru folosirea exclusiva in apartamente, un model care beneficiaza de o multime de dotari la nivel tehnic, programe numeroase si un consum de resurse limitat. Dimensiunile sale destul de limitate iti vor permite sa o incluzi cu succes acolo unde spatiul este unul mai limitat, asa cum se intampla in general in cazul apartamentelor de bloc. De cand o pornesti poti observa si faptul ca acest model este unul deosebit de silentios, iar spatiu de la interior de 6 Kg poate deservi cu succes pentru o familie de pana la 3 membrii.

        Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de baza, in locatii usor accesibile, in zona frontala, aici unde este disponibil un selector de programe, butoanele de start si stop, selectorul viteza de rotatie (nivel maxim 1200 rpm) si temperatura apei folosite. Toate optiunile alese sunt semnalizate vizual pe panoul de comanda central care include si un display LED de mari dimensiuni.

comenzile Hotpoint Ariston FMSG 623B promo

        Masina de spalat Hotpoint FMSG 623B este atestata Woolmark Platinium Care, o certificare care este accesibila doar aparatelor electrocasnice care ofera o atentie desavarsita in ceea ce priveste curatarea tesaturii, prin tehnologii moderne care permit indepartarea rapida a petelor fara sa provoace daune sau sa deterioreze in timp tesatura. Acest rezultat este obtinut datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare. 

       Impresionant este si modul cum cei de la Hotpoint reusesc sa mentina un nivel destul de ridicat in ceea ce priveste consumul de resurse, un model destul de economic daca e sa ne raportam la clasa energetica A+++. O adevarata masina de familie care nu numai ca va spala eficient, intregul proces nefiind unul costisitor din punct de vedere al resurselor. 

       Programele de spalat acopera nevoile oricarei familii prin prezenta unui numar mare de optiuni dupa cum urmeaza: Super Wash – spalare eficienta la temperatura ridicata cu surplus de apa pentru clatire, Indepartare pete – program recomandat in cazul petelor greu de scor (vin, grasime, ciocolata, etc), Special Baby – recomandat in cazul hainutelor de bebelus (executa cicluri de clatire suplimentare pentru a elimina particulele fine de detergent). Fiecarui program i se poate atasa o optiune de personalizare astfel: normal, delicat și intensiv: (recomandat in cazul hainelor foarte murdare). Dupa fiecare program de spalat poti actiona si un asa numit program de curatare interna care elimina urmele de detergent ramase in urma spalarii in zona cuvei.

       Unele programe sunt adaptate la tipul de tesatura, astfel ca poti introduce in interior doar haine dintr-o anumita categorie astfel: bumbac, sintetice, matase sau mixt. Pentru hainele delicate poti elimina functia de centrifugare, la fel si in cazul camasilor pentru a indeparta efectul de producere a cutelor. 

       Noua tehnologie Anti-stain impotriva petelor indeparteaza petele dificile de orice tip. Prin simpla atingere a unui buton, gestioneaza apa, agitarea si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand intotdeauna materialele. Pentru inceput, faza la 40°C indeparteaza petele enzimatice, iar faza urmatoare pastreaza temperatura la o valoare constanta controlata de 43°C. Aceasta este o faza de tratament special impotriva petelor, care indeparteaza cele mai dificile 20 de pete din timpul zilei.

      Este dotata cu mai multe functii de siguranta si protectie si anume detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor, Ecotech (functionare in regim economic), programare intarziata (setezi ca masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa). Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori. Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 42 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint FMSG 623B, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

        

      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *