Storcator de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE585D38 – Review si specificatii

      Tefal Easy Fruit ZE585D38 este un storcator construit pentru a procesa o cantitate mai mare de fructe sau legume, in starea lor naturala, perfect pentru cei care se pregatesc sa foloseasca materia in starea ei naturala, dar mai ales pentru prepararea mustului din struguri. Structura sa solida dar si materialele de calitate folosite fac din acesta achizitia ideala in cazul in care tintesti sa cumperi un lucru de calitate pe care sa il foloseti multi timp inainte. Te bucuri de de sucuri delicioase preparate cu usurinta cu acest aparat, care pot include atat fucte cat si legume, in forma lor naturala, fara a mai fi nevoie sa le tai.

 

 

     Burlanul cu deschidere larga din partea superioara face posibila introducerea la interior a fructelor si legumelor in starea lor naturala. Spre exemplu l-am testat fara probleme cu mere golden sau gutui de-a intregul iar rezultatul a fost unul care sa multumeasca pofticiosii familiei. Sucul este procesat rapid si nu contine urme de pulpa datorita sistemului avansat de filtrare cu site din inox. 

 

    Tehnologia unica de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE585D38 permite obtinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea usoara a fructelor, spre deosebire de zdorbirea lor la mare viteza, ca in cazul storcatoarelor conventionale. Motorul puternic de 700 W asigura o calitate constanta, functioneaza silentios si stoarce chiar si legumele tari. Utilizatorul are posibilitatea de a seta o viteza de lucru in doua trepte, specifica densitatii alimentelor ce urmeaza a fi prelucrate.

 

 

     Spre deosebire de storcatoarele conventionale de mare viteza care distrug nutrientii si grabesc procesul oxidare, Tefal stoarce delicat fructele si legumele fara a le distruge structura naturala. Prin stoarcerea lenta la 90 rpm a fructelor si legumelor, vei beneficia de un suc natural bogat in vitamine si enzime, minimizand pierderea de substante nutritive. In partea de sus, acesta este prevazut cu un sistem tubular pe unde vei introduce alimentele intregi, urmand apoi a fi procesate si separate in doua compartimente speciale pentru pulpa si suc. Este eficient indiferent de fructul sau legumele folosite avand puterea necesara sa obtina rezultate foarte bune indiferent de situatie.

     Recipientul pentru suc are o capacitate de 1.25 litri in timp ce zona de depozitare pulpa are o capacitate de 3 litri.  Storcatorul beneficiaza de doua viteze de lucru, zona de fixare pentru suprafata unde va fi utilizat si de sistem anti-picurare care impiedica prelingerea sucului.

     Storcatorul de fructe si legumeTefal Easy Fruit ZE585D38 masoara doar 290 x 210 x 398 milimetri, are carcasa robusta confectionata din otel inoxidabil si culoare negru/inox. Consider ca merita investitia, deoarece prin intermediul sau vei putea prepara cele mai delicioase fresh-uri din fructe si legume proaspete, la orice ora iti doresti, fara efort si fara sa te chinui sa tai in bucatele mici fructele si legumele.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca doriti sa optati pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de “nu se poate” la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Storcator de fructe si legume Kenwood JE880, 2000 W, Recipient suc 1.5 l, Recipient pulpa 3 l, Metalic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *