Statie de calcat Rowenta Silence Steam DG8963 – pret si specificatii tehnice

      Statia de calcat Rowenta Silence Steam DG8963 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant si modern, o investitie care sa exprime o evidenta diferenta fata de un fier de calcat obisnuit. Stim bine cat de deranjante sunt cutele pe o haine, iar oricat de bine spalata si parfumata ar fi, poate strica toata impresia. Acest produs marca Rowenta se adreseaza, asadar, atat celor care tin sa aiba un aspect perfect, cat si celor care activeaza in domeniul designului vestimentar si au nevoie de o statie de calcat care sa asigure netezirea oricarui tip de material, fara a compromite creatiile.

    Punctul forte al acestei statii de calcat il reprezinta talpa MicroSteam 400 3D al carui design inovativ este conceput sa ofere un flux de abur continuu abundent de pana la 120 g/min pentru a te ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Statia de calcat cu abur Rowenta asigura performante remarcabile cu ajutorul celor 7.3 bari presiune, un jet de abur puternic de 470 g/min si varful profilat prin care se elibereaza un jet de abur puternic pentru mai multa precizie.Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori.

  Tehnologia unica brevetata Microsteam400 3D a talpii, prevazute cu 400 micro-orificii, permite distributia perfecta a aburului. Structura sa specifica 3D optimizeaza consumul de energie concentrand fluxul de abur prin canalele cu micro-orificii. Talpa este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. Finisarea cu laser a talpii asigura o rezistenta imbunatatita la zgarieturi si o alunecare usoara.       

       Statia de calcat Rowenta Silence Steam DG8963 are o putere maxima de pana la 2400 W si este dotata cu un rezervor apa pentru sistemul de abur de capacitate 1 litru. Esti avertizat vizual in mometul in care rezervorul este aproape gol prin iluminarea intermitenta a unui indicator LED. Statia de calcat Rowenta Silence Steam DG8963 se remarca si prin faptul ca este silentioasa (15 dB), nederanjand activitatea celor din jur, care conform specificatiilor de producator, ar fi una dintre cele mai silentioase de pe piata, zgomotul produs de evacuarea aburului prin talpa fiind aproape neobservat.

      Statia de calcat Rowenta Silence Steam DG8963 poate fi folosita pentru a calca orice tip de material, de la matase si lana, pana la casmir, bumbac, poliester sau in. Astfel, hainele nu vor fi arse deoarece statia de calcat permite reglarea corespunzatoare a temperaturii, ceea ce ofera siguranta in proportie de 100% pentru utilizator. Inainte de a fi plasat pe piata, dispozitivul a fost testat in repetate randuri pentru a se asigura de faptul ca hainele deteriorate, din cauza calcarii la o temperatura nepotrivita, sunt doar o amintire urata. Permite calcarea atat pe orizontala sau verticala, timpul de incalzire mediu fiind de 2 minute.

Statie de calcat Rowenta Silence Steam DG8963, 2400W, Talpa Microsteam 400 3D, 7.3 bari, 470g/min, rezervor detasabil 1.4L, Negru

     Cablul de lungime 1.98 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea celor de la Rowenta. 

    Garantia oferita pentru aceasta statie este de 24 de luni, iar dupa aceasta expira, in continuare statia de calcat este garantata printr-o garante speciala oferita de producator care promite reparatia ei, daca vei avea probleme timp de 10 ani. 

 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                      Statie de calcat Rowenta Silence Steam DG8963, 2400W, Talpa Microsteam 400 3D, 7.3 bari, 470g/min, rezervor detasabil 1.4L, Negru 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *