Storcator de citrice Star-Light CJ-100W pret si specificatii tehnice

      Mereu am considerat ca citricele au un rol important in alimentatie mai ales pe timp de iarna, atunci cand e probabilitatea cea mai mare sa isi faca aparitia si racelile de sezon. Cu siguranta daca consumi multe citrice care contin de regula vitamina C in forma naturala, vei evita aceste neplaceri. In acest caz nu pot decat sa iti recomand storcator ul de citrice Star-Light CJ-100W. 

      Este un aparat care va ocupa un spatiu foarte mic in bucataria ta, simplu de utilizat si la indemana oricui. Este suficient sa introduci fructele in razatoarea storcatorului pentru a prepara un suc sanatos, delicios si plin de vitamine. Aparatul este capabil sa reproduca pana la 68 de rotati pe minut in momentul procesului de stoarcere pentru ca sucul extras sa isi pastreze toate proprietatile naturale cu care a fost inzestra.

Storcator de citrice Star-Light CJ-100W, 100 W, 0.34 l, 1 Viteza, Doua conuri, Negru/Inox

      Duza care permite curgerea de suc din rezervor este dotata si cu un capac de protectie pentru a mentine astfel un flux atat cat este necesar. Este eficient indiferent de fructul sau legumele folosite avand puterea necesara sa obtina rezultate foarte bune in cazul in care folositi pulpa tare greu de strapuns.

      Recipientul pentru suc are o capacitate de 0.35 litri in timp ce zona de depozitare pulpa are o capacitate identica. Sistemul de siguranta ii permite o fixare buna pe blatul unde va fi folosit si opreste imediat functionarea acestuia in cazul unei probleme de ordin tehnic. 

   Este detasabil si usor de curatat, fiind realizat dintr-un material plastic de calitate superioara. Carcasa exterioara este realizata din inox, ceea ce il face usor de intretinut.

Recomandare:

      Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

      Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Vezi noul pret actualizat

 

Storcator de citrice Star-Light CJ-100W, 100 W, 0.34 l, 1 Viteza, Doua conuri, Negru/Inox Storcator de citrice Star-Light CJ-100W, 100 W, 0.34 l, 1 Viteza, Doua conuri, Negru/Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *