Fier de calcat Star-Light Pro SIA-2638 pret si specificatii tehnice

          Fierul de calcat Star-Light Pro SIA-2638 este unul dintre cele mai accesibile modele prezente acum pe piata, un dispozitiv de calcat dotat cu functii si tehnologii de baza, perfect pentru cei care nu au un buget foarte mare in acest sens. Este o alegere inspirata fiind cea mai buna optiune pentru acest buget, foarte bun daca e sa il caacterizam din punct de vedere al eficientei. 
 
Fier de calcat Star-Light Pro SIA-2638, Talpa ceramica, 2600 W, 0.38 l, 1.9 m, Alb/Verde
       
        Elementul cheie care va face diferenta il reprezinta talpa ceramica prevazuta cu orificii pentru eliberarea vaporilor de abur cu un debit de 0.25 g/min care te va ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. 
        Folosind tehnologia vaporilor de apa, SIA – 2638 netezeste perfect orice tip de tesatura, prin incalzirea apei si producerea de vapori. Fie ca vorbim de bumbac, matase, poliester, lana, satin sau jeans acesta indeparteaza cu succes toate cutele de pe haine.
 
Fier de calcat Star-Light Pro SIA-2638, Talpa ceramica, 2600 W, 0.38 l, 1.9 m, Alb/Verde
 
        Talpa este dotata si cu sistem anti-calcar si autocuratare pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. Talpa din ceramica este una dintre cele mai populare si calitative. Ea se incalzeste uniform si aluneca usor, facilitand astfel calcatul hainelor.
        Aparatul calca cu ajutorul aburului generat de dispozitivul rezistiv de 2600 W. Capacitatea rezervorului este de 0.38 litri.
 
Recomandare:
 
       Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
 
       Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus
 
Fier de calcat Star-Light Pro SIA-2638, Talpa ceramica, 2600 W, 0.38 l, 1.9 m, Alb/Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *