Sistem monitorizare video pentru bebelusi Mappy VBM-8700 pret si specificatii

     Sistemul de monitorizare video pentru bebelusi Mappy VBM-8700 poate fi o alegere interesanta mai ales daca vrei sa urmaresti audio tot ceea ce fac cei mici de la distanta. Sistemul de monitorizare video pentru bebelusi Mappy VBM-8700 iti da posibilitatea sa afli imediat cand copilul tau plange si te cheama in ajutor, acesta fiind un instrument perfect pentru tinerii parinti. 

 

     Acesta foloseste un sistem de comunicate pe baza de unde transmise in banda de frecventa 2.4 Ghz cu o autonomie de comunicare de pana la 260 de metri. Dupa cum bine stim, in functie de obstacole aceasta distanta este limitata, raza semnalului in apartament fiind undeva la 50 de metri.

 

     Unitatea pe care o vei primi tu ca parinte (un fel de walkie talkie) este portabila si poti cu ea atat transmite cat si receptiona. Unitatea parinte beneficiaza de un ecran de 3.2 inchi care va afisa imagini din camera copilului la o rezolutie de 320 x 240 pixeli. Aceasta este alimentata de o baterie Li-Polimer de capacitate 750 mAh care are o autonomie undeva la 2-3 zile, cu un timp de incarcare de 4 ore. Nu cantareste foarte mult, aproximativ 98 de grade, fiind mult mai usoara chiar si ca telefoanele mobile.

 

      Atat unitatea parinte cat si cea a copilului opereaza la o frecventa de 2.4 Ghz, cu o putere de 17 dBm, care ofera o acoperire de pana la 260 metri. Difuzorul incorporat pentru cele doua unitati esmite un sunet clar, care se aude bine fara dificultati de precizie cu o sensibilitate receptiva de 90 dBm. Umiditatea admisa pentru o buna functionare este cuprinsa intre 20-80 % in timp ce temperatura optima poate atinge o valoare de pana la 50 de grade.

 

     Unitatea de interior care se instaleaza in camera copilului, este dotata cu senzor de temperatura la care poate fi activata o alarma astfel incat sa atentioneze parintele atunci cand este prea cald sau frig. Camera de supraveghere are un senzor imagine CMOS de 0.3 MP, fiind capabila sa inregistreze imagini la o rezolutie 640 x 480 pixeli. Pe timp de noapte camera beneficiaza de un mod special de inregistrare cu night vision, fiind capabila sa capteze imagini pe o distanta de pana la 5 metri.

 

Recomandare:


        Un produs excelent care da rezultate inca din prima zi, perfect pentru parintii stresati de cei miciVerifica oferta pret


        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus

 

Baby Monitor Audio-Video, Mappy VBM-8700

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *