Saltea Fibra Cocos Confort – pret si specificatii tehnice

       Daca patul reprezinta suportul care delimiteaza zona de dormit in casa ta, cel mai important aspect al acestuia ramane salteaua care o pui pe acesta. Daca in fiecare dimineata te trezesti obosit, simti ca nu te-ai odihnit cum trebuie, o cauza poate fi si salteaua care trebuie inlocuita. Zilele acestea foarte bun salteaua de pat Fibra Cocos Confort, un model compus din trei straturi: doua straturi de fibra de cocos combinat cu un amestec de latex (covoras de cocos) si un strat de spuma poliuretanica (burete). Salteaua este imbracata intr-o husa confectionata 100% din bumbac.

      Este un model simplist si accesibil ca pret, care asigura un confort foarte bun pe timp de noapte, iar odata asezat in aceasta nu se afunda la interior dar nici nu este foarte batoasa, oferind un confort desavarsit. Materialul bumbac care o imbraca este de culoare alba, asa ca daca vreo sa o protejezi este recomandat sa o imbraci intro husa, pentru a o curata mai usor. Fiind un model de dimensiuni mai mici 120 x 60 x 12 (cm), trebuie sa iei in vedere ca aceasta se va potrivi in cazul unui pat de dimensiuni mai mici, asa ca e important sa verifici masurile de ambele parti.

     Daca aceasta saltea va fi folosita pentru patul celui mic, un detaliu important in cazul acesteia este si certificarea Oeko TEX Standard 100 (fara substante nocive) care atesta faptul ca toate materialele textile folosite in constructia saltelei sunt conforme si supuse unor riguroase teste de rezistenta si calitate. O alta caracteristica cheie in cazul acesteia este si faptul ca este atestata antialergica, astfel ca nu vei avea probleme in privinta acarienilor care pot pune in pericol sanatatea celor care o vor folosi.

Recomandare:

      Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

      Zilele acestea salteaua Fibra Cocos Confort beneficiaza de o reducere consistenta si transport gratuit, oferta pe care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Saltea Copii Patut Fibra Cocos 120x60x12 Husa Bumbac 100% Detasabila, Lavabila - Alba, MyKids

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *