Sistem Boxe Pasive 5.0 Polk Audio TSX-550T – pret si specificatii tehnice

      TSX-550T sunt boxele de podea ce reprezinta varful de gama a seriei TSX de la Polk Audio, propulsand un sunet amplu, detaliat si extrem de realist. Acestea integreaza 2 difuzoare de mid-woofer de 6 1/2 inch din compozit, ce folosesc tehnologia Dynamic Balance, datorita careia naturaletea sunetului este una extrem de bine definita, 2 woofere de 8 inch bi-laminate ce asigura un raspuns in frecventa sporit pe parte de joase, precum si un tweeter de matase de 1 inch ce propune o claritate exceptionala.

      Performantele oferite de boxele din seria TSX fac posibila imbinarea lor cu aproape orice echipamente electronice existente pe piata, iar designul lor permite pozitionarea acestora in aproape orice camera modern amenajata.
 Incinta din MDF, ce dispune de un deflector de 5/8 inch grosime, este non-rezonanta, oferind performante optime componentelor integrate.

      Cross¬overul de inalta calitate dezvaluie detalii extinse pe toata gama de frecvente, iar connectorii placati cu aur asigura conexiunea sigura, fara interferente sau distorsiuni ce pot aparea pe parcursul auditiei. 

    TSX110B sunt boxele de raft compacte ce propun un sunet extrem de bogat pentru dimensiunile sale, ce se pot folosi chiar si ca boxe fata in alcatuirea unui sistem stereo datorita raspunsului de frecventa extrem de extins. Acestea integreaza 1 difuzor de mid­woofer de 5 1/4 inch din compozit ce foloseste tehnologia Dynamic Balance, datorita careia naturaletea sunetului este una extrem de bine pusa la punct, un tweeter de matase de 1 inch ce propune o claritate exceptionala, precum si portul de bass­reflex pozitionat in spatele incintei ce adauga o adancime ce se armonizeaza perfect cu componentele integrate. Performantele oferite de boxele din seria TSX fac posibila imbinarea lor cu aproape orice echipamente electronice existente pe piata, iar designul lor permite pozitionarea acestora in aproape orice camera modern amenajata. Incinta din MDF, ce dispune de un deflector de 5/8 inch grosime, este non­rezonanta, oferind performante optime componentelor integrate. Cross­overul de inalta calitate dezvaluie detalii extinse pe toata gama de frecvente, iar connectorii placati cu aur asigura conexiunea sigura, fara interferente sau distorsiuni ce pot aparea pe parcursul auditiei.

     TSX-150C este centrul al carui performante sunt greu de egalat, atat din punct de vedere al constructiei sale extrem de bine definite, ce face integrarea acestuia extrem de usoara in orice camera modern amenajata, cat si din punct de vedere al sunetului propus, cu mult peste nivelul de pret afisat. Acest centru incorporeaza 2 difuzoare din compozit de 6 1/2 inch si propune un sunet natural si dinamic, folosind tehnologia Dynamic Balance, un tweeter de matase de 1 inch, ce propulseaza o claritate excelenta, si un bas-reflex pozitionat in spatele incintei ce completeaza sunetul cu adancimea extrem de bine calculata.

Recomandare:

        Este un sistem de boxe pasiv extraordinar pe care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump, iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de buna zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret redus

Sistem Boxe Pasive 5.0 Polk Audio TSX-550T, TSX-110B, TSX-150C, Negru , 500W RMS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *