Pick-up DUAL CS-410 Silver pret si specificatii tehnice

        Pick-up DUAL CS-410 este un obiect de colectie care imita in mare masura vechile dispozitive de redat muzica de pe vinyl, un dispozitiv care il recomand cu caldura pasionatilor de muzica, colectionarilor dar si acolor persoane care vor sa retraiasca vremurile de glorie de inainte de 90. 

        Panoul de comanda este unul cu actionare mecanica si cuprinde mai multe butoane, de Start/Stop, modificare viteza de rulate la 4x si 16x, si un buton care actioneaza in mod automat doza cu varf de diamant DMS-402S. Are o constructie destul de solida, este de culoare argintie, integrandu-se perfect in designul casei tale. In partea de jos beneficeaza de 4 picioruse care ii ofera acestuia o stabilitate optima indiferent de suprafata. Bratul e prechilibrat sa ruleze la o viteza de 33/45 RPM. 

       Este o investitie destul de interesanta pentru pasionatii de vintige, reda muzica excelent, aducand in favoarea ta atmosfera epocii trecute.

Recomandare:

      Este un dispozitiv audio extraordinar pe care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump, iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de buna zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret redus

 

Pick-up DUAL CS-410 Silver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *