Side by side Samsung RS57K4000SA/EF – Review si specificatii tehnice

        Daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific de capacitate mare, combina frigorifica Side by side Samsung RS57K4000SA/EF este alegerea perfecta, un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. 

       Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, dat fiind materialele de buna calitate si aici vorbim de inox, finisajele de calitate si capacitatea mare de stocare (178.9 x 91.2 x 69.2). Beneficiaza de tehnologia No Frost ce impiedica formarea ghetii in interior asigurand o temperatura constanta pe fiecare nivel de raft in parte folosind un sistem de ventilare pe baza de curenti multidirectionali.

      Din punct de vedere tehnic combina frigorifica Side by side Samsung RS57K4000SA/EF este caracterizata ca avand spatiu total de depozitare de pana la 555 de litri fiind incadrata in clasa de consum A+ economica dar si eficienta in acelasi timp.

     Interiorul combinei frigorifice Side by side Samsung RS57K4000SA/EF este caracterizat printr-un spatiu de depozitare de volum mare ce permite o organizare buna a alimentelor. Este organizat pe 5 nivele de rafturi foarte rezistente, compartiment special de depozitat carne, compartiment alimente Fresh, precum si o zona pentru depozitare fructe si legume. Temperatura din interior poate fi setata electronic cu o precizie foarte buna asta si datorita panoului de control dotat cu display LCD. 

      Spatiul generos ofera zeci de compartimente atat pentru depozitare a alimentelor, fructelor cat si bauturi racoritoare. Sertarul special CoolSelect Zone mentine prospetimea alimentelor la o temperatura constanta de 0 grade Celsius, pastrand alimentele proaspete o lunga perioada de timp, recipientele BigBox isi ofera posibilitatea de a introduce fructe, legume sau alimente de marimi XXL, mini barul este perfect pentru bauturi, iar aparatul de cuburi de gheata ClearView elibereaza un spatiu pretios in congelator, stocand pana la 2 kg de gheata.

       Cu ajutorul sistemului de racire Twin Cooling Plus acest frigider beneficiaza de doua fluxuri de aer distincte ce dispun de un control precis al temperaturii pentru a pastra prospetimea fructelor si legumelor si a preveni aparitia ghetii si a mucegaiului in interiorul acestuia. 

Recomandare

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Side by side Samsung RS57K4000SA/EF, 569 l, Clasa A+, H 178.9, Grafit metalizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *